Search Menu
Bostaden är såld

Kungsängen - Brunna / Trombonstigen 3, bv

Trevlig 2:a i markplan!

Trevlig 2:a i markplan med ett toppenläge i en uppskattad förening! Helkaklat badrum, stort sovrum, vitt kök med nyrenoverade luckor, ljus hall och ett vardagsrum i öppen plan med köket. Genomtänkt planlösning - här erbjuds trevliga sällskapsytor och flertalet fönster. En häftig bardisk delar av kök och vardagsrum. Nytt golv i sovrummet och klädkammaren. Klädkammaren är stor nog att användas som ett extra sovrum eller som i nuläget ett kontor. Mysig uteplats under tak och med trätrall i öster (morgonsol). Ett vindsförråd tillhör lägenheten. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns lekplats, parkering idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

Kungsängen / Brunna
Trombonstigen 3, bv
Final price: 1 715 000 kr
Enclosed: 66,5 kvm
Community fee: 3 833 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Trombonstigen