Sök Meny
Såld

Kungsängen - Brunna / Trombonstigen 12, bv

FINASTE 3:AN MED BÄSTA LÄGET!

Vilken dröm! Totalrenoverad och fantastiskt fin marklägenhet i låghus! Underbart läge med uteplats i sydväst mot skogen. Här är minsta detalj planerad och hela lägenheten ger en härlig känsla. Mycket fint kök med bardel mot vardagsrummet, side by side kyl/frys, induktionshäll, vacker fläktkåpa mm. Stort stilrent helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och infällda spotlights i taket, här finns ett stort härligt bubbelbad samt tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum varav en med ingång till klädkammare. Vackra elementskydd finns i alla rum. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och lekplats precis utanför huset och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 350 kr.

Kungsängen / Brunna
Trombonstigen 12, bv
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 86,5 kvm
Avgift: 4 824 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Trombonstigen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.