Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lidingö / Dalénum
Optikvägen 7
Accepterat pris: Kalkyl 5 350 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 503 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök.
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Lidingö - Dalénum / Optikvägen 7

Nyproducerad trea med stor balkong med underbar sjöutsikt! inflytt januari!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska våning med rymlig balkong med sjöutsikt. Bostaden är just nu under produktion och tidigast tillträde är möjligt from 2017-01-20. Bostaden ligger på "andra raden" inte längst ner mot vattnet men dock väldigt nära. Lägenheten får en stor härlig balkong om ca10 kvm. Lägenheten blir ljus och optimalt planerad. Välkomnande entré, två sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen med söderläge. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring. Optikvägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss. Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde preliminärt 2017-01-20. Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.


Provmöblera
Visningslägenhet
Visningslägenhet
Visningslägenhet
Visningslägenhet
Visningslägenhet
Visningslägenhet
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Brygga
Brygga
Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen
Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
Description
 • Description
  Hall/entré Välkomnande och praktisk hall med stor klädkammare och avhängningsmöjlighet. Vardagsrum Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong om ca 10 kvm. Sovrum Rymligt sovrum med plats för säng och andra möbler om så önskas. Kök Stilrent och fullt utrustat kök med matplats.Trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrum Stort helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen blir ljus med naturliga materialval. Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad. Till lägenheten hör ett källarförråd. Preliminärt tillträde 20/1-2017.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  77 kvm
 • Rooms
  3 rum
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Lägenheterna är utrustade med nätverk för tv, telefoni och datatrafik sk Triple Play. Triple Play ingår i månadsavgiften.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Balkong
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Garage finns under gården, kösystem tillämpas.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd.
Övriga upplysningar
 • Brf Kajhusen Dalénum består av fyra hus med sammanlagt 103 lägenheter mellan två till fem rum och kök. Alla bostäder har generösa balkonger eller uteplatser, flertalet med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården. Bostadsområdet Dalénum erbjuder förutom närhet till vatten och natur även restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram, Dalénum. Här planerar JM att uppföra omkring 1000 nya bostäder. Området Dalénum beräknas vara färdigställt år 2022. Inom Dalénum kommer även 220 bostäder att uppföras med upplåtelseformen hyresrätt. Dessa kommer i huvudsak att förmedlas genom John Mattson. Den första etappen harde inflyttning under 2015. SERVICE I NÄROMRÅDET I närområdet finns en välsorterad ICA Kvantum-butik som håller öppet varje dag i veckan mellan klockan 8-22. Vid ICA ligger också ett apotek, en hälsokostbutik och en blomsteraffär. Mitt över Södra Kungsvägen ligger också en större Willys-butik och en Max hamburgerrestaurang. Just nu utförs arbeten för nya torgytor och bryggor i Dalénumområdet. Gångvägen längs med vattnet kommer därför vara avstängd till och med våren 2017. Tillfällig hänvisning genom området finns uppsatt. AKTIV FRITID Millesgården är ett centrum för samtida konst, men här finns även verk från alla epoker i konsthistorien - från 700 före Kristus till idag. På Lidingö museum kan du följa öns utveckling under 1900-talet i en fast utställning. Kulturvandringar som också tar med dig på en resa genom olika skeden av Lidingös historia arrangeras av kommunen. Sedan 2007 finns Sats på Dalénum. Under 2013 renoverades lokalerna och med en 1 350 kvadratmeter stor träningsyta och två gruppträningssalar erbjuder man det absolut bästa och senaste inom träning, bara 200 meter ifrån vattnet. HÖJ PULSEN På Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längdskidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs. SMAKFULLT I DALÉNUM Kafé Fiore på Agavägen 50 serverar frukostmackor, lunchsallader, kaffe och andra godsaker som kan ätas på plats eller tas med den korta promenaden ner till strandkanten. Restaurang Villan slog upp portarna för lunch i tidigare Sjövillan år 2011. Restaurangen drivs av matvirtuoserna Claes Håkansson-Lind och Fredrik Lindh.
Economy
 • Vatten och avlopp
  133 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  133 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1100 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  440 kr
 • Andel i förening
  0,8926 %
 • Andel av årsavg.
  0,8926 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår Värme och kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kajhusen Dalénum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten