Search Menu
Bostaden är såld

Lidingö - Storholmen / Östra vägen 2

Drömfritidsboende på Storholmen!

Underbart läge på idylliska Storholmen med sjötomt i privat och lugnt syd-sydväst läge och härlig utsikt över det glittrande vattnet, Lidingö och Stockholms skärdgård. Här finner ni ett nybyggd och modernt inredd villa med väldisponerade, luftiga ytor och smakfulla materialval. Här finns ett stort härligt vardagsrum med öppet upp till knock, stora fönster och öppen spis. Trendigt kök i svart och vitt med hög maskinell standard. Två ordentliga sovrum och duschrum. Via en trappa i vardagsrummet når ni husets loft med allrum, toalett och ett tredje sovrum. Hela huset är invändigt vitmålat och har genomgående ekparkettgolv. Via vardagsrummet finns utgång via glasdörrar till den fantastiska terrassen. Här får ni sol hela dagen och kan möblera med både matgrupp och solstolar, eller varför inte en jacuzzi. Terrassen skärmas av med ett staket i glas. Nere vid vattnet finns en stor brygga för bad och förtöjning av båt och en vedeldad badtunna. Utanför bryggan är det segelbåtsdjup. I det bastuhuset finns bastu, dusch och intilliggande sällskapsyta med fantastisk utsikt mot bryggan. På tomten finns också redskapsbod och vedbod och man kan uppföra ytterligare 15 kvm + attefallshus (25 kvm). Centralt sommarboende med endast 5 minuter från Lidingö med båt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Lidingö / Storholmen
Östra vägen 2
Final price: 10 000 000 kr
Enclosed: 110 kvm
Plotarea: 3070 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Lidingö / Östra Vägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.