Atlasvägen 53

Atlasvägen 53

Slutpris

4 320 000 kr


Sickla— Nacka

Atlasvägen 53


Slutpris
4 320 000 kr

Sickla— Nacka

Skapa Ditt Drömhem! Unik Möjlighet i Populär Förening Centralt Sickla.

Välkommen till Atlasvägen 53, där du har chansen att skapa ditt drömhem! Denna trea erbjuder två generösa sovrum och ett välkomnande vardagsrum perfekt för avkoppling och umgänge.

Det ljusa vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus från de stora fönstren, vilket ger en luftig och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en stilfull matplats. Från vardagsrummet leder dörren ut till den södervända balkongen, vilket blir som en naturlig förlängning av hemmet - perfekt för avkoppling och trevliga stunder i solen.

De två rymliga sovrummen har utsikt mot parken och erbjuder flexibilitet för olika behov - oavsett om det är för en växande familj, ett hemmakontor eller en fantastisk walk-in closet.

Köket behåller sin charm med en äldre stil men är väl underhållet och erbjuder tillräckligt med plats för ett matbord där intima måltider kan avnjutas i goda vänners sällskap.

För Brf Diameterns medlemmar finns exklusiva faciliteter att njuta av, inklusive en föreningslokal för upp till 60 personer, en övernattningslägenhet på 40 kvm för endast 300 kr/natt, och en hobbyverkstad för kreativa själar.

Området kring Sicklasjön och Sickla erbjuder året runt-aktiviteter, med närhet till naturen, shopping, och kulturella evenemang. I området finns flertalet bussar som snabbt tar dig till Slussen och andra delar av staden.År 2030 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till City. I området finns Sickla sjö med både badbryggor och sandstrand samt Nacka naturreservat. Ett harmoniskt område som kombinerar natur, aktiviteter och stadslivetsbekvämligheter.

Miss inte chansen att förvandla denna lägenhet till ditt drömhem! Kontakta oss för mer information och boka en visning.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 003 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-02

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Atlasvägen såldes av oss 2024-04-02. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Atlasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.