Search Menu
Bostaden är såld

Nacka - Ektorp / Edinsvägen 11

Charmig retro-etta med fransk balkong!

Optimalt planerad etta i genomgående original-retrostil som kan brukas som singelboende eller övernattningslägenhet. Hall med förvaringsskåp mynnar naturligt ut i badrum med badkar samt allrum med plats för både säng, soffa, bokhylla och TV. Den franska balkongen med fönster tar upp stora delar av kortsidan och släpper in mycket ljus. Längst in finner du köksvrån. Lätt att möblera och flytta in! Från lägenheten går du snabbt till Ektorp Centrum där bussar når Slussen på 20 minuter, dygnet runt. Här finner du även även det populära konditoriet Gateau, World Class Gym, ICA, småbutiker och matställen. I den närmsta omgivningen finner du gott om vacker natur och motionsspår. Långsjön erbjuder trevliga promenader och en populär badplats. Naturskyddsområdet Nyckelviken bjuder på vackra naturupplevelser året runt. Såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter nås snabbt med bil. Nacka sjukhus och Ektorps skola finns på gångavstånd. Välkomna på visning!

Nacka / Ektorp
Edinsvägen 11
Final price: 1 822 000 kr
Enclosed: 29,5 kvm
Community fee: 1 846 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Edinsvägen