Grovstanäsvägen 4

Grovstanäsvägen 4

Slutpris

3 900 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäsvägen 4


Slutpris
3 900 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - högt sjönära läge med egen brygga

Med sjönära och högt läge samt egen brygga ligger detta fritidshus för åretruntbruk i populära Grovstanäs. Husen ligger insynsskyddade och gränsar mot allmänning i alla fyra väderstreck. Det höga läget gör att du har sol hela dagen och fantastisk utsikt i väster över Edsviken och även mot havet i öster.

Boningshus med vardagsrum som har utgång till altan i söder och lite kallare dagen värmer den öppna spisen skönt. Kök med matplats och även här har man en vedspis. I övrigt finns här 2 rejäla sovrum samt ett mellanrum för förvaring och ett duschrum. Huset har 2 altaner en inglasad vid entrén i nordväst och en i sydost som delvis är under tak och här kan man bara sitta och njuta. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus om 40 kvm med allrum, hall och toalett. Med ingång utifrån har du också en snickarbod/förråd i samma hus.

Fastigheten har även en egen brygga med båtplats (servitut) precis nedanför fastigheten i en lugn kanal med anknytning till havet. Här kan man också välja att åka båt in i Edsviken där det är riktigt bra fiske. Vintertid när vädret tillåter är det bra förutsättningar för skridskor. Bada kan man gör från stranden i Edsviken alternativt på områdets badplats eller vid Solöbadet.

Fastigheten tillhör området Grovstanäs som har tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen ca 200 m går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
17 860 kr/år
Tomtarea
3 896 kvm
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grovstanäsvägen såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovstanäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.