Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Bangårdsgatan 15

Härligt stor terrass

Stor stadsvåning om 101 kvm belägen mitt i centrala Norrtälje. Belägen en halv trappa upp och hiss finns. Mycket generös yta på terrassen som har söderläge och är placerad mot den välvårdade innergården. Terrassen är hela 46 kvm och har både trätrall och stensättning. Här finns fantastiska möjligheter för dig som gillar att odla och kanske vill ha ett eget kryddland. Bostaden har fina sällskapsytor, 2 badrum och 3 sovrum. Förråd i källaren hör till bostaden. Separat cykelförråd finns. Hiss ner till garageplan. Mycket centralt läge med ett kvarter från busstorget . Förening med god ekonomi där avgiftssänkning har genomförts. Mycket fin våning som passar både äldre och yngre familjer som vill ha ett centralt, bekvämt boende med hög standard. Välkommen på visning!

Norrtälje / Centrala Norrtälje
Bangårdsgatan 15
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Community fee: 4 816 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 0,5 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Bangårdsgatan