Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje / Dalbyvägen 7C

Välplanerad 4:a med stor uteplats och parkering!

Unik möjlighet att förvärva denna bostad i populära Färsna! Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenhet om ca 81 kvm med genomgående smakfulla färg- och materialval. Bostaden är välplanerad och har en modern, öppen, planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och ett generöst duschrum med tvättmaskin. Här bor ni också med en extra stor uteplats i ett lugnt och barnvänligt område. Området erbjuder vidare bra kommunikationer ner på stan och det är nära till butiker vid Knutby torg. För den aktive finns naturen alldeles utanför dörren och erbjuder allt från vackra promenadstråk och el-ljusspår till 4-H gård. Detta område har något för alla, oavsett ålder och intresse! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Norrtälje
Dalbyvägen 7C
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 981 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Dalbyvägen