Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Åkerö / Djursnäsvägen 37

Smakfullt vinterbonat fritidshus med underbar havsutsikt, båtplats och rejäl altan i solläge.

Välkommen till detta charmiga och väl omhändertagna fritidshus med härlig havsutsikt och båtplats genom samfällighet. Detta smultronställe är något man verkligen kan förälska sig i och som måste besökas på plats! Flertalet badplatser, fina strandmiljöer och perfekta strövområden för motion och livskvalité, direkt runt knuten. Fritidshuset är smakfullt renoverat och tillbyggt och kan användas vintertid. Tomten är insynsskyddad och har fina gräsytor och berg i dagen. Husets högt belägna och stora altan om ca 60kvm har mycket bra solläge stor del av dagen och där kan man njuta av havsutsikten över Åkeröviken. Huvudbyggnaden inrymmer 2 fina sovrum, kaklat duschutrymme med toalett, tvättmaskin och golvvärme, välplanerat och rymligt kök med fin vedspis och tillbyggt vardagsrum med golvvärme, tak öppet till nock, öppen spis och stora skjutdörrar mot altanen och havsutsikten. Genomgående väl valda ytskikt och färgval, mycket fönster för fint ljusinsläpp. Den gemytliga charmen har bevarats ytterligare med vita spegeldörrar invändigt. På tomten finns även en vinterbonad och renoverad gäststuga med två sovrum. Detta är en fastighet som förädlats med kärlek och ett ställe man verkligen kan trivas på. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Åkerö
Djursnäsvägen 37
Final price: 3 105 000 kr
Enclosed: 92 kvm
Running costs: 17 576 kr/år
Plotarea: 2114 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Djursnäsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.