Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Grind / Grindvägen 6B

Renoverad 3:a med hiss

Välkommen till denna fina 3:a på Grindvägen! Här flyttar du in i en renoverad lägenhet med hög standard och bekvämligheter så som hiss, två toaletter, generöst kök med tvättstuga i direkt anslutning, inglasad balkong och mycket, mycket mer. Trevlig planlösning med stora rum och praktiska sällskapsytor. Här kan du enkelt anpassa ytorna efter just dina behov och önskningar. Grindvägen i området Grind är populärt och ligger endast ca 2 km utanför centrala Norrtälje. Hit går bussar vilka du är nere på stan med på endast ett par minuter, du har fina cykelvägar och fantastiska grönområden som sträcker sig ner till vattnet i Norrtäljeviken. Mataffären ca 2 minuter bort och skolor och förskolor finns flertalet att välja mellan alldeles i närområdet. En lägenhet som passar gammal som ung, välkomna på visning!

Norrtälje / Grind
Grindvägen 6B
Final price: 1 610 000 kr
Enclosed: 85,8 kvm
Community fee: 4 961 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Grindvägen