Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Estuna / Karby 8

Stor enplansvilla 6 min från Norrtälje

På en plan lättskött trädgårdstomt om 2570 kvm bara 6 min från Norrtälje ligger denna välvårdade enplansvilla om hela 138 kvm med ca 60 kvm garage och förråd. Huset har en optimal planlösning med två eller tre sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum och kök samt en mysig relaxavdelning med bastu och en rejäl tvättstuga. Här finns även två stora, bra, isolerade garage med gjuten platta samt rejäla förrådsutrymmen för den som behöver utrymme. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme via solvärme kompletterat med luft/vatten ger låga driftskostnader. Den plana lättskötta tomten har stora plana gräsytor för lek och spel, mängder av fruktträd, buskar och prydnadsträd. Här finns också en insynsskyddad altan om ca 40 kvm i kvällssolsläge. Härligt lantligt läge men ändå nära buss, bad, skola m.m. Många bra funktioner som tex. centraldammsugare.

Norrtälje / Estuna
Karby 8
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 138/56 kvm
Running costs: 19 516 kr/år
Plotarea: 2570 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Karby
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.