Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Solö - Räknö / Räknö 5

Räknö - egen udde i söderläge

Med perfekt läge i söder och fantastisk utsikt över vattnet ligger detta sjöställe som är en äkta sjötomt på egen udde. Huvudhuset har tre rum samt kök och öppen spis. Härligt altandäck i söder med utsikt över havet. Stor naturtomt på egen udde mot söder. Nere vid vattnet finns två bryggor, bägge stenkistor med segelbåtsdjup. Vid vattnet finns även en vedeldad bastu med gästrum. På fastigheten finns ett gästhus med allrum och kök (ej indraget vatten) samt ett förråd som också inrymmer mulltoan. En fastighet med ett mycket bra läge. I en härlig arkipelag av öar ligger Räknö ca 10 min med båt från fastlandet. Här kan man hitta sitt egna smultronställe bland alla öarna om man inte väljer att bada och sola från den egna bryggan. I söder finns Ängsö Nationalpark 10 min med båt och till sjökrog på Högmarsö ca 10 min.

Norrtälje / Solö - Räknö
Räknö 5
Final price: 3 400 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 10 357 kr/år
Plotarea: 4897 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Norrtälje / Räknö