Sätuna byväg 45

Sätuna byväg 45

Slutpris

3 900 000 kr


Sätuna— Norrtälje

Sätuna byväg 45


Slutpris
3 900 000 kr

Sätuna— Norrtälje

Enplans villa på lantligt läge med magisk utsikt!

Välkommen in i denna enplansvilla som bjuder in dig till en underbar lantlig tillflyktsort med en optimal planlösning. Belägen i ett idealiskt pendlarläge och omgiven av fantastiska naturomgivningar, är detta verkligen en dröm som går i uppfyllelse.
Det första som möter dig när du kliver in är den rymliga och ljusa hallen som genast ger en känsla av hemtrevnad. Härifrån leder vägen in i det generösa och öppna vardagsrummet, där stora fönster släpper in det naturliga ljuset och ger en magnifik utsikt över den omgivande naturen. Detta är platsen där du och din familj kommer att njuta av kvällar framför den öppna spisen , skapa minnen som varar livet ut.
Köket är en mästare i funktionalitet med moderna apparater och gott om arbetsyta, perfekt för den passionerade kocken eller för att enkelt förbereda familjemiddagar. Matplatsen ligger i anslutning till köket och öppnar upp för möjligheten att njuta av måltider medan du blickar ut över delar av den välskötta tomten.
Den optimala planlösningen inkluderar fyra väl tilltagna sovrum, alla med inbyggda garderober, vilket ger dig gott om utrymme för att anpassa dessa rum efter dina behov - vare sig det är som sovrum, hemmakontor eller träningsrum. Det finns också två eleganta badrum, var av det ena är nyligen renoverat och det andra har en bastu.

Bra att veta om den här fastigheten

• Lantligt läge med öppna vyer
• Bra pendlingsmöjligheter
• Allt på ett och samma plan
• Eget vatten och avlopp
• Integrerat garage
• Uppställningsyta för flera bilar
• Närhet till förskola och skola, skolbussen stannar väldigt nära fastigheten.

Utomhus är denna villa omgiven av vackra naturomgivningar, med en stor plan tomt som ger dig gott om möjligheter att njuta av det lantliga livet. Trädgården inbjuder till picknickar, lek och avkoppling, och den generösa uteplatsen blir ditt eget privata paradis för grillkvällar och sociala tillställningar.

Inbyggt i huset finns även garage, perfekt för bilen eller varför inte ett hobbyrum.
Bygglov för carport med förråd finns.
Denna villa är inte bara en plats att bo, det är en plats att trivas och skapa minnen. Här är du bara bra pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje och deras utbud vilket ger dig det bästa av två världar. Ge dig själv förmånen att äga en bit av den här lantliga idyllen med en optimal planlösning, och låt ditt nya livsäventyr börja här. Välkommen hem!


Boarea
155 kvm
Tomtarea
3 121 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sätuna byväg såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sätuna byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.