Solbacka strandväg 30 B

Solbacka strandväg 30 B

Slutpris

5 150 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Solbacka strandväg 30 B


Slutpris
5 150 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Nyproducerat Brf-parhus med utsikt över Norrtäljeviken.

Nu har du chansen att förvärva ett av de vackert sjönära och nybyggda Brf-parhus och flytta in som första ägare i slutet av april 2023! Mycket välplanerade sociala ytor och de generösa fönsterpartierna ger maximalt ljusflöde. Dubbeldörrarna från vardagsrummet leder ut till den mysiga altanen och trädgården inbjuder till fikastunder, middagar och social samvaro. Entrén har klinkergolv och access till helkaklat duschrum med toalett. På denna våning finns även separat tvättstuga och ett sovrum. Det praktiska L-formade köket har en köksö med vinkyl och gott om förvaring. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum. I anslutning till hallen finns sovrummet som också kan användas som gästrum eller ett hemmakontor.
Ovanvåningen har burspråksfönster som skapar en fin atmosfär. Här finns tre sovrum och ett allrum. Från allrummet finns utgång till balkong i sydost. Badrummet, även här helkaklat, har fönster samt badkar med duschhörna och handukstork.
På framsidan finns det plats för två bilar, eluttag samt ett praktiskt förråd. Tomtens baksida har en altan i sydväst samt ytterligare ett förråd.

Det parhur har bland de bästa lägena i Solbacka strand med fina promenadstråk in till centrala Norrtälje (15 min promenad) samt närhet till naturen. Förskola och skola inom gångavstånd.

Varmt välkommen till Solbacka Strandväg 30 B!


Boarea
135 kvm
Avgift
6 955 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-12-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Solbacka strandväg såldes av oss 2022-12-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solbacka strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.