Stockholmsvägen 29

Stockholmsvägen 29

Slutpris

3 100 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Stockholmsvägen 29


Slutpris
3 100 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Etagevåning mitt i stan

Rymlig och unik etagevåning mitt i stan om hela 140 kvm. Fantastiska sällskapsytor. På entréplan är det härlig takhöjd och här finns ett ljust vardagsrum i vinkel, öppen spis, fräscht kök, matsal, balkong i söder, uthyrningsrum med kökspentry och duschrum. På övre våningen är det mysiga snedtak och här finns två sovrum, klädkammare och duschrum samt direkt access till ett vindsförråd om ca 70 kvm golvyta som sträcker sig över byggnadens tak. I tillägg finns ett källarförråd samt en matkällare. I föreningen finns tvättstuga och bastu som kan bokas. Stambyte utfört 1998-99. Låg månadsavgift! Det sägs att denna våning inreddes för att inhysa militärer med högre rank från LV3 under tiden då detta regemente var aktivt. Optimalt läge mitt i stan nära pendlarbussar, butiker, stor matvaruaffär, Friskis o Svettis, badhus, promenadstråk och mycket mer. Välkommen!


Boarea
140 kvm
Avgift
4 686 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.