Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Mellingeholm / Strömsnäsbacken 12

Vinterbonat med havsutsikt; insynsskyddat, stor altan, 2 öppna spisar. Stor potential!

Välkommen till detta trevliga fritidshus om 45 effektiva kvm på en tomt med stor potential och härlig havsutsikt från stor altan över Hattsundet i Mellingeholm, endast 15 km från Norrtälje. Tomten är insynskyddad och sluttande, endast 150m till samfälld barnvänlig badstrand och grönområde. Goda möjligheter finns att förädla denna trevliga fastighet till något alldeles extra, i närheten av havet. Möjlighet till närbelägen båtplats via samfällighet. Denna fastigheten bör ses på plats för att på riktigt se möjligheten med dess utmärkta läge. Huvudbyggnaden inrymmer kök, storstuga med havsutsikt och öppen spis med insats, sovrum samt tvättrum med dusch. I anslutning till vardagsrummet finns ett trevligt uterum med öppen spis och stora glaspartier som kan öppnas åt två väderstreck. Rymlig altan som sträcker sig mot hela havssidan av huset samt åt söder. Tomten har mycket grönska och inrymmer även en byggnad med gäststuga, förråd och mulltoa. I området finns härliga promenadstråk längs Hattsundet som lämpar sig både för motion och rekreation. Vägarna plogas vintertid. Varmt välkomna på visning!

Norrtälje / Mellingeholm
Strömsnäsbacken 12
Final price: 2 410 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Running costs: 7 382 kr/år
Plotarea: 2731 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Strömsnäsbacken