Sveagatan 61

Sveagatan 61

Slutpris

3 400 000 kr


Cenrala Norrtälje— Norrtälje

Sveagatan 61


Slutpris
3 400 000 kr

Cenrala Norrtälje— Norrtälje

Gott om plats för alla!

Välkommen till detta fantastiska radhus på Sveagatan 61, en pärla belägen i hjärtat av staden. Denna imponerande bostad erbjuder en bekväm och praktisk planlösning på tre våningar, perfekt för familjer som letar efter gott om utrymme och modern komfort. Detta hem har hela 5 rymliga sovrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för hela familjen. Du har gott om möjligheter att skapa ditt eget privata utrymme eller använda dem för hemmakontor, gästrum eller hobbyrum. De generösa sociala ytorna är perfekta för att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är inbjudande och bekvämt, och köket har moderna apparater och gott om plats för matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns ett inglasat uterum där du kan njuta av det svenska klimatet en större del av året, här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj till en avkopplande middag.
Här har man via en gemensamhetsanläggning en egen garageplats som tillhör fastigheten.

Några av dom bästa sakerna med denna bostad
• Centralt läge
• Pendlarmöjligheter till bla Stockholm
• Gott om plats för alla, en praktisk planlösning
• Inglasat uterum
• Förvaringsmöjligheter
• Garageplats
• Väl omhändertaget hus med en hemtrevlig känsla
• Braskamin

Norrtäljestad är en charmig pärla vid Östersjön där stadslivet möter den vackra skärgården. Här finner du allt du kan önska dig, en idyllisk atmosfär, pittoreska omgivningar och en känsla av gemenskap som genomsyrar hela staden. Norrtälje är inte bara en dröm för dem som söker lugn och ro utan också för de som arbetar i Stockholm. Med goda buss- och tågförbindelser är det enkelt att pendla till huvudstaden och komma tillbaka till din idylliska tillflyktsort vid havet. Norrtälje är en stad där livet rullar i din egen takt. Här kan du slappna av, andas frisk luft och njuta av det goda i livet. Samtidigt har du alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll – bra skolor, sjukvård och moderna shoppingmöjligheter.

Sammanfattningsvis är detta radhus på Sveagatan 61 en praktisk och bekväm bostad med alla de bekvämligheter du behöver, ett centralt läge och generösa sociala ytor. Med fem sovrum finns det gott om plats för hela familjen, och pendlare kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik.
Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
34 283 kr/år
Tomtarea
187 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Sveagatan såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sveagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.