Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Kullsta / Tre byars väg 20

Vackert, omhändertaget sam renoverat med känsla!

Välkommen till Tre byars väg. Här möts du av en vacker syn, ett rött gulligt hus omringat av staket och gammaldags vita grindar, grusad uppfart samt en blomstrande trädgård. Fantastiskt välskött och omhändertaget hus som renoverats med känsla och med tidstypiska detaljer. Öppna ytor och gott om plats för umgänge, sovrum på ovanvåningen. En altan i anslutning till huset samt ett fristående. Gästhus. Lada. Stor härlig gräsmatta med gott om plats för lek och spel. Huset ligger endast 10-15 minuters bilfärd i från Norrtälje och allt vad staden har att erbjuda. Varför inte cykla till Svanberga där du finner den välskötta badplatsen vid Erken. Välkommen!

Norrtälje / Kullsta
Tre byars väg 20
Final price: 2 295 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Plotarea: 4997 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Tre Byars Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.