Tunvägen 6B

Tunvägen 6B

Slutpris

1 495 000 kr


Grind— Norrtälje

Tunvägen 6B


Slutpris
1 495 000 kr

Grind— Norrtälje

Fräsch 3:a med utsikt

Välkommen till en genomtänkt och renoverad trea på Tunvägen 6B. I Norrtäljes fina område Grind med nära till affär och buss för att inte tala om de härliga strövområdena vid Norrtäljeviken. Lägenhetens 3 rok är fördelad på vardagsrum med utgång till balkong i österläge, två stora sovrum, duschrum samt gästtoalett och ett rymligt kök med separat grovkök/tvättstuga. Bo i en välskött bostadsrättsförening med uteplats, lekpark och fina promenadvägar.

Lägenheten har renoverats under åren och både duschrum och gästwc är helkaklade liksom tvättstugan som är fräsch och praktiskt placerad med ingång från köket. Njut av utsikt mot ängsmark och glimt av viken från den inglasade balkongen med gott om plats för utemöbler.

På Tunvägen har du bara ett par minuter till mataffären och busshållplats för att ta dig ner till Norrtäljes stadskärna. Skola och förskola finns flertal att välja på i området.

Välkommen på visning efter midsommar!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 570 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.