Search Menu
Bostaden är såld

Norrtälje - Grind / Tunvägen 6B

Fräsch 3:a med utsikt

Välkommen till en genomtänkt och renoverad trea på Tunvägen 6B. I Norrtäljes fina område Grind med nära till affär och buss för att inte tala om de härliga strövområdena vid Norrtäljeviken. Lägenhetens 3 rok är fördelad på vardagsrum med utgång till balkong i österläge, två stora sovrum, duschrum samt gästtoalett och ett rymligt kök med separat grovkök/tvättstuga. Bo i en välskött bostadsrättsförening med uteplats, lekpark och fina promenadvägar. Lägenheten har renoverats under åren och både duschrum och gästwc är helkaklade liksom tvättstugan som är fräsch och praktiskt placerad med ingång från köket. Njut av utsikt mot ängsmark och glimt av viken från den inglasade balkongen med gott om plats för utemöbler. På Tunvägen har du bara ett par minuter till mataffären och busshållplats för att ta dig ner till Norrtäljes stadskärna. Skola och förskola finns flertal att välja på i området. Välkommen på visning efter midsommar!

Norrtälje / Grind
Tunvägen 6B
Final price: 1 495 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 4 570 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Tunvägen