Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Brf Vega
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Vegagatan 3 C lgh C1302
Price: Calculation 2 625 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Community fee: 4 427 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Norrtälje - Centrala Norrtälje / Vegagatan 3 C lgh C1302

Ljus och välplanerad med balkong i söderläge

Med högt och fritt läge ligger denna ljusa och välplanerade trea om 76 m² med fönster åt både söder och norr. Balkong i söderläge in mot gården med många soltimmar. Här bor du komfortabelt med både hiss och garage i huset och öppen modern planlösning. Ombonad södervänd innergård med eget gästhus som inrymmer gästlägenhet och relaxdel.

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
C1302
C1302
Föreningens gästhus på innergården
Föreningens gästhus på innergården
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheterna har en rumshöjd på 2,5 m, säkerhetsklassad entrédörr, vita släta innerdörrar med vita foder och fönsterbänkar i natursten. Alla rum har vitmålade väggar, ekparkett på golv och eklaserade socklar i furu förutom i våtrum som har golv av klinker och helkaklade väggar, även fönstersmygar kaklas. I hallen finns förvaring och hatthylla enligt ritning. Klädkammaren förses med hylla och klädstång. I varje sovrum finns garderob eller klädkammare. En vägg i vardagsrum förstärks för vägghängd TV, ej fäste med arm. I standardutförande utrustas köket med vita skåpsnickerier och takanslutning i omfattning enligt ritning. Luckor har dämpning på gångjärn och lådorna är av typ fullutdrag med dämpning. Bänkskiva i laminat, rostfri slät diskbänk och stänkskydd av kakel. Ingående vitvaror är spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys alternativt kyl/frys. WC/Dusch/Tvätt förses med WC-stol, kommod med handfat, spegelskåp med belysning, hörndusch i glas, beslag, förberedelse för handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare alternativt en kombimaskin. Bänkskiva i laminat och väggskåp ovan vitvaror. I WC/Dusch finns WC-stol, kommod med handfat, spegel med belysning, duschskärm i glas och beslag.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  76 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • General information
  Grundläggning med gjuten betongplatta på pålar, stomme med bjälklag och väggar i betong samt stålpelare i fasad. Ytterväggar av utfackningspartier uppbyggda av träreglar med ytskikt av i huvudsak puts. Taktäckning med papp och prefabricerade balkonger i betong. Varje trapphus utrustas med hiss. Uppvärmning kommer ske med fjärrvärme. Vattenburna radiatorer med dolda stammar i lägenheterna. Återvinning av värmen från ventilationsluften sker med värmepump. Ventilationen är ett frånluftssystem med värmeåtervinning. Mekanisk frånluft i kök och våtrum, tilluften tas in i lägenheterna bakom radiatorerna.
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplatser för bil och motorcykel anordnas i garage under gård. Gemensamt fristående gästhus på bostadsgården med relaxavdelning.
Other
 • Balkong i söderläge om 8 m²
Economy
 • Community fee
  4 427 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  I avgiften ingår uppvärmning och vatten. El- och varmvattenförbrukning debiteras separat.
 • Tenure
  Bostadsrätt

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area