Kalvsviksvägen 18

Kalvsviksvägen 18

Slutpris

2 850 000 kr


Österhaninge— Haninge

Kalvsviksvägen 18


Slutpris
2 850 000 kr

Österhaninge— Haninge

Optimalt läge och fastighet med stor potential!

I mycket populära Österhaninge hittar du nu denna härliga fastighet med stor potential att bli ett riktigt drömboende. Här bor du omgiven av hästhagar, grönskande omgivningar, utsikt mot Österhaninge Kyrka samtidigt som du har nära till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva!

Fastigheten är idag bebyggd med ett souterränghus i två plan som har byggts till i början på 1990 talet. På tomten finns även garage, gästhus, förråd, vedbod och lekstuga. Fastigheten har ett renoveringsbehov men det finns stor potential för den händige att skapa sig en riktigt fin bostad med ett oslagbart läge.

Huvudbyggnadens övre plan disponeras idag över två rymliga sovrum, badrum, arbetskök och ett stort allrum med öppen spis. Från allrummet har du vacker utsikt över hästhagar och kyrkan. På nedre plan finner du ett praktiskt förråd, en stor gillestuga även denna med öppen spis, ytterligare ett allrum som enkelt går att göra om till ett sovrum samt ett pannrum i bakre delen.

På den nedre delen av tomten finns uppställningsplats för bil och på övre delen av tomten finns ett rymligt garage och även enklare carport. I början på 1990-talet gjordes utbyggnaden med badrum och sovrum på övre plan samt allrum och pannrum på nedre plan. I samband med detta lades taket om, fasaden byttes och dränering gjordes.

Österhaninges geografiska läge erbjuder närhet till allt du kan tänkas behöva endast 30 minuter från centrala Stockholm. Här finner du såväl goda kommunikationer som närhet till golfbanor, badplatser, lokala gårdsbutiker, vandringsleder, Dalarö och Årsta Havsbad. En perfekt plats för den som både vill ha nära till storstadspuls och avkopplande naturmiljöer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
73/24,9 kvm
Driftkostnad
38 262 kr/år
Tomtarea
2 920 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Kalvsviksvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på Kalvsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.