Svartsättravägen 53

Svartsättravägen 53

Slutpris

2 400 000 kr


Svartsättra— Rånäs— Norrtälje

Svartsättravägen 53


Slutpris
2 400 000 kr

Svartsättra— Rånäs— Norrtälje

Välskött vinterbonat fritidshus med gästhus och närhet till populär badsjö.

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva detta smultronställe i populära Svartsättra.
Här bor ni med en hög standard året om och kan njuta av naturens årstider och skiftningar. Huvudhuset på sina 60 kvm plus sovloft har genomgående smakfulla färg- och materialval och kompletteras av ett fantastiskt gästhus om 40 kvm. Följer ni den vackra promenadstigen når ni samfällighetens badplats vid Ubby-Långsjön på mindre än 10 minuter.

De båda arkitektritade husen är något utöver de vanliga och binds vackert samman av en härlig altan. Huvudbyggnaden inrymmer vardagsrum och kök i öppen planlösning med en fantastisk rymd med öppet till nock. Här kommer naturen nära genom stora fönsterpartier i två väderstreck och hela tre utgångar till den kringbyggda altanen. Rummet ger verkligen en känsla av frihet och gränsen mellan ute och innan suddas ut. Vidare finner vi två sovrum med egna utgångar till altanen samt ett helkaklat duschrum med vakuumtoalett. En våning upp, nås via trappa på utsidan, finner ni ett sovrum med fönster mot vardagsrummet.

Gästhuset följer i samma enhetliga stil och ger plats åt både sovrum och allrum. Här finns också två loft som kan nyttjas för extra sovplatser eller förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett pentry med diskho. Gästhuset har självklart också en egen toalett samt en relaxavdelning med dusch och bastu. I allrummet finns ett kylskåp.

Den vackra trädgårdstomten på 1954 kvm bjuder på äppelträd samt svarta och röda vinbär. Berg i dagen ger tomten karaktär och buskar blommar under sommarmånaderna och ger tomten en levande känsla. De plana gräsytorna passar ypperligt för lek och spel och här kan både barn och vuxna spela fotboll, kubb, hoppa studsmatta eller bara njuta av den solbelysta tomten. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för odlingar. Som kontrast mot framsidans trädgårdstomt finner ni en fantastisk skogsnatur i "John-Bauers anda". Här växer det blåbär och mossa nästan hela vägen fram till altanen och vackra berg och stenar ger en fin miljö även på husets baksida.

Uteplatser finns det gott om och från den fantastiska altanen som binder samman huset och sträcker sig runt huvudbyggnaden kan man fånga solens strålar under hela dagen. För den som hellre flyttar ut på gräset finns flertalet fina platser på tomten för utemöbler.

I Gottröra finns macken där du kan tanka och handla basvaror. Inom 25 mins bilfärd finns Rimbo som har ett bra utbud på närservice som hälsocentral, butiker, skolor och förskolor. För den golfintresserade finns Johannesbergs Golfkubb samt Grönlunds Golfklubb. Bygden bjuder även på kulturhistoriska byggnader som Mörby slottsruin och Fasterna kyrka samt Rånäs Slott. Det finns både permanent- och fritidsboende i området. Till Uppsala är det ca 5 mil, Norrtälje ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil.

Detta vinterbonade fritidshus är något som måste besökas på plats, missa inte chansen att förvärva ett riktigt fint hus i natursköna Roslagen.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
33 964 kr/år
Tomtarea
1 954 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Svartsättravägen såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Svartsättravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.