Search Menu
Bostaden är såld

Riala - Riala / Sättra / Nysvedjanvägen 3

Charmigt torp i Roslagen endast ca 40 min från Stockholm!

Har du någon gång drömt om att äga ett rött, heltimrat, torp med vita knutar i vackra Roslagen? Nu kan drömmen bli verklighet! För endast ca 40 min från Stockholm finner ni denna pärla. Det sägs att detta en gång i tiden varit ett gammalt skomakartorp och att man slås av historiens vingslag när man kliver in i det gamla huset är det ingen tvekan om. Blickar ni upp i taket i vardagsrummet är det faktiskt det gamla originalgolvet som använts, härliga breda tiljor. Huset på sina ca 40 kvm erbjuder en hemtrevlig och otrolig gedigen känsla. Renoveringen har skett med varsam hand och de klassiska tapeterna och synliga takbjälkarna ger huset en fantastisk karaktär. Vardagsrum och kök har en härligt öppen planlösning där det finns möjlighet att småprata med gästerna medan det sista förberedelserna till middagen görs. På husets övre plan, det det idag finns ett litet "sovloft, finns många möjligheter att utveckla detta fantastiska hus vidare. Huset är utrustat med WC och har idag en charmig utomhusdusch. Möjlighet att flytta in duschen, där den tidigare varit, finns dock då golvbrunnen finns kvar inne i toalettutrymmet. På tomten finner vi också ett charmigt lusthus/gästhus med en slående kvällssol. En perfekt plats att avnjuta middagen på eller för gästerna att stanna över i! Den mysiga trädgårds- och ängstomten om 1842 kvm har plats för både lekar och spel och med ett trädgårdsintresse finns här många möjligheter. Behöver ni fler gästhus eller har andra idéer finns här också idag outnyttjade ytor som passar ypperligt för detta. Förutom huvudhus och gästhus finns här också två uthus på tomten som ger rum åt gräsklippare, andra trädgårdsredskap och dynor. Endast ca 10 min bort finner vi en fantastisk insjö för bad och mysiga picknickar. Sättra Byhusförening, även det bara 10 min bort, anordnar bland annat midsommarfirande, pubkvällar och mycket mera! Sättra Golf och Bouleklubb anordnar turneringar i både boule och minigolf. Välkomna på visning och uppleva detta charmiga hus!

Riala / Riala / Sättra
Nysvedjanvägen 3
Final price: 970 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 9 046 kr/år
Plotarea: 1842 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Riala / Nysvedjanvägen