Search Menu
Bostaden är såld

Rimbo - Rimbo Söderby / Söderbybacken 20

Funkisinspirerad villa med högt läge!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fantastiska villa med högt läge på vacker naturtomt. Med en slående rymd, genomtänkt planlösning och milsvid utsikt är det här verkligen ett hem att trivas i. Huset stod färdigt för inflytt 2006 och har alla bekvämligheter som kan önskas. Med sina ca 145 kvm fördelat på 6 rok med 4 sovrum och gästhus finns här plats för hela familjen. Generösa sällskapsytor med bland annat ett inglasat uterum som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Den generösa altanen sträcker sig runt huset samtidigt som den förbinder huvudhuset med gästhuset på ett harmoniskt sätt. Här finner vi också ett spabad för sommar som vinter. Endast ca 5 min bort finns Rimbo centrum med dess utbud av affärer, restauranger, skolor och förskolor. För den som pendlar har Söderbybacken ett optimalt läge oavsett om du arbetar i Stockholm, Uppsala eller Norrtälje. Ett hus som måste ses och upplevas! Varmt välkomna på visning.

Rimbo / Rimbo Söderby
Söderbybacken 20
Final price: 3 975 000 kr
Enclosed: 145 kvm
Running costs: 41 775 kr/år
Plotarea: 1809 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Rimbo / Söderbybacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.