Barkerivägen 10

Barkerivägen 10

Slutpris

9 450 000 kr


Tollare— Saltsjö-Boo— Nacka

Barkerivägen 10


Slutpris
9 450 000 kr

Tollare— Saltsjö-Boo— Nacka

Unik möjlighet! Charmigt och Friköpt Familjehem i Tollare!

Välkommen till detta välplanerade och yteffektiva hem om 155 kvm, byggt år 2014, med låga driftskostnader i det omtyckta Tollare. Beläget på en lugn återvändsgata med en privat baksida som gränsar mot ett lummigt naturområde, erbjuder detta boende en harmonisk fristad från vardagens stress. I det eftertraktade Tollare möts natur och stadsliv i harmoni, där närheten till grönskande områden och stadspuls skapar den perfekta kombinationen av det bästa av två världar.

Huset är utrustat med en braskamin, vilket adderar en mysig atmosfär och värme till de redan välisolerade rummen. Det är ett lågenergihus med noggrant isolerade fönster och väggar, samt värmeåtervinning i form av en Nibe F750. Vattenburen golvvärme i nedervåningen och element i övervåningen bidrar till en behaglig temperatur året om. De installerade solcellerna från 2023 förbättrar inte bara husets ekonomi utan ger också möjligheten att ladda bilen kostnadsfritt när solen skiner. Denna smarta och hållbara energilösning gör detta hem ännu mer ekonomiskt och miljövänligt.

Den väl optimerade och praktiska planlösningen ger en behaglig livsstil. Huset rymmer fyra generöst tilltagna sovrum, designade för avkoppling, och rymliga gemensamma utrymmen skapar en plats för umgänge och trivsel samt två funktionella badrum. Huset har genomgående ekparkettgolv förutom hallen, badrummen och tvättstugan som har varmgrå klinkers. Vitvaror är Husqvarna förutom spishäll Electrolux och diskmaskin Asko.

Utomhus erbjuds stora sociala ytor både på husets fram- och baksida. Båda uteplatserna blir din personliga oas med sol från morgon till kväll och en gräns mot ett naturskönt område. Det generösa trädäcket på baksidan blir en förlängning av ditt hem och den ultimata platsen för avkoppling och sociala stunder. Framsidan ligger i söderläge och det finns plats för utemöbler även här inramat av huset, staket/planket mot grannen och förrådet.

Utöver huset finns en carport med laddbox och ett fristående förråd. Bakom huset är en skogsslänt ned mot Tollare folkhögskola, så baksidan är privat och har sol på morgonen och eftermiddag/kväll.

Flera förskolor och skolor finns i närheten, och fritiden präglas av olika aktiviteter för barnen, från naturupplevelser till olika idrottsaktiviteter. Tollare är helt enkelt en plats där tradition möter framtid och där bekvämligheterna i vardagen kombineras med naturens skönhet.

I grannskapet finner du en bekväm tillvaro med många faciliteter. Här finns allt från bageri och gym till en mindre livsmedelsbutik. Tollares senaste tillskott, kvarterskrogen Bruket, vid vattnet, erbjuder en trevlig atmosfär för sociala stunder. För matälskare i närheten finns också populära restauranger som Grindstugan och Blue Mango Thai.

Förutom detta varierade utbud av lokala bekvämligheter har du enkelt tillgång till fler shoppingmöjligheter. Nacka Forum med sina 150 butiker, caféer och restauranger, inklusive ett av Sveriges största ICA Maxi, är inom räckhåll. Precis som Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. Nära till hands finns även den lokala ICA Björknäs för dina dagliga behov. Området kombinerar alltså det bästa av lokala charm och större shoppingdestinationer för en komplett och bekväm vardag.

Låt detta bli ert nya hem – Välkomna!


Boarea
155 kvm
Tomtarea
339 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-04

Mäklarhuset Nacka

Denna villa på Barkerivägen såldes av oss 2024-03-04. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Barkerivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.