Search Menu
Bostaden är såld

Sigtuna - Sigtuna - Venngarn / Venngarn 293 a

Praktiskt och billigt boende nära Sigtuna!

Trevlig och välplanerad lägenhet i mysiga Venngarn! Lägenheten har stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Utsikt mot allmänning och natur. Hela lägenheten är i nyskick i genomgående vit färg. Lägenheten har genomgående en hög standard med vitt IKEA-kök med köksbänk i ek, induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys samt ett stänkskydd i glas ovanför bänken. Förråd och tvättstuga finns i källarplan. Det finns totalt 18 st parkeringsplatser att hyra (kö). Fri parkering finns inom området. Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer. Juridisk person kan köpa lägenheten vilket ger möjlighet till en perfekt pendlarbostad, På området finns all möjlig service som tex förskola, gym, restauranger, butiker, bageri, hotell med restaurang, café mm mm. Till Sigtuna Stad är det ca 4 km.

Sigtuna / Sigtuna - Venngarn
Venngarn 293 a
Final price: 1 180 000 kr
Enclosed: 24 kvm
Community fee: 1 130 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Venngarn