Search Menu
Bostaden är såld

Sollentuna - Viby / Lantgårdsvägen 67

Välkommen till detta smakfullt renoverade bostadsrättsradhus i barnvänliga Viby! Badrummen är helkaklade och här finns även bastu. Köket är nyligen renoverat. Vill man ha ytterligare ett sovrum finns möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Till radhuset hör två fina altaner, varav den ena med kvällssol. Vid entrén finns ett varmbonat förråd och utöver det finns gemensamma förvaringsutrymmen. Två p-platser ingår i avgiften, varav den ena är under tak och har uttag för motorvärmare. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära natur, golfbana, stall, motionsspår och badsjöar. Till bussen tar det c:a 2 minuter att gå och i rusningstid går direktbussar till Stockholm City.

Sollentuna / Viby
Lantgårdsvägen 67
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 5 807 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sollentuna / Lantgårdsvägen