Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Skytteholm / Ankdammsgatan 33

Totalrenoverad gavelfyra med inglasad balkong

Med ett centralt läge nära såväl bussar, pendeltåg och tvärbana finner ni denna totalrenoverade gavelfyra om ca 95 m² med stor inglasad balkong i sydväst. Bostaden präglas av ett vackert ljusflöde via rejäla fönsterpartier i kombination med en genomgående fräsch interiör. Här bor ni på väldisponerade kvadratmetrar fördelat över luftiga sällskapsytor och tre rymliga sovrum. Modernt kök från HTH med gott om förvaring, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning i rostfritt. Matplats för 6-8 personer i anslutning till köket och i öppen planlösning mot vardagsrummet. Det stora vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och helglasad dörr ut till den förmånliga balkongen med flertalet inredningsmöjligheter. Tack vare inglasningen förlänger ni säsongen ytterligare. Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin samt ytterligare en gäst-WC som underlättar de stressiga vardagarna. Trevlig hall med klädavhängning och välförsedd förvaring via klädkammare. Förutom ett bra serviceutbud och goda kommunikationer, har ni närhet till grönskande natur och ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla åldrar. Varmt välkomna på visning.

Solna / Skytteholm
Ankdammsgatan 33
Final price: 4 050 000 kr
Enclosed: 95 kvm
Community fee: 5 077 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 12 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Ankdammsgatan