Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Arenastaden / Backvägen 3

Ljus 2:a - möjlig 3:a med attraktivt läge vid Arenastaden

På attraktivt läge finner ni denna väldisponerade tvårummare om ca 63 m² med möjlighet till alternativ planlösning om tre rum och kök. Här möts ni av ljusa och väl avvägda rum som skapar utmärkta förutsättningar för såväl inredning som umgänge. I huset finns tillgång till en möblerad takterrass, på gården en uteplats med grill och alldeles inpå knuten finner ni vacker natur, goda kommunikationer och all tänkbar service. Ni gör entré i en rymlig hall med klädavhängning och förvaringslösningar. Möblerbar inre hall perfekt lämpad som matplats eller arbetsstation, alternativt flyttas köket hit för att skapa ytterligare ett rum i bostaden. Stort vardagsrum med härligt ljusflöde och plats för både rejäl soffgrupp och mediamöbel. Välplanerat kök med ljusa materialval och utrymme för matgrupp om 2-4 personer. Tilltaget sovrum med välförsedd förvaring via flertalet garderober. Stambytt, helkaklat badrum med dusch. Välkomna till denna trevliga 2:a med möjlighet till 3:a.

Solna / Arenastaden
Backvägen 3
Final price: 2 990 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 2 943 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Backvägen