Banmästargatan 4

Banmästargatan 4

Slutpris

3 200 000 kr


Försunda - Nya Ulriksdal— Solna

Banmästargatan 4


Slutpris
3 200 000 kr

Försunda - Nya Ulriksdal— Solna

Stor gaveltvåa som går att göra om till en trea

Belägen i det eftertraktade området Ulriksdal finner ni denna ljusa gaveltvåa som enkelt går att göra om till en 3:a. Bostaden är ca 73 m² och erbjuder en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fönster i tre väderstreck och en stor uteplats i bästa västerläge som badar i härlig eftermiddags- och kvällssol. Bostaden disponeras över ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet möbleras ledigt med både matplats och stor soffgrupp. Tack vare sin stora yta och sina fönster i två väderstreck får man enkelt ut ytterligare ett sovrum.

Köket har full maskinell utrustning och ligger i delvis öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet, en trevlig planlösning som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Rymligt sovrum med massvis av förvaring via en stor garderobsvägg samt utgång till den trevliga uteplatsen. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Välkomnande hall, även den med platsbyggda skjutdörrsgarderober.

Här bor ni lugnt och nära naturen men samtidigt centralt med goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan samt ca 500 meters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. På kort gångavstånd finner ni nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje.

Varmt välkomna till en nästan ny tvåa som enkelt görs om till en trea!


Boarea
73 kvm
Avgift
3 803 kr/mån
Driftkostnad
280 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 tr med stor uteplats på baksidan (Hiss finns)
Såld
2016-05-30

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Banmästargatan såldes av oss 2016-05-30. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Banmästargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.