Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Försunda - Nya Ulriksdal / Banmästargatan 4

Stor gaveltvåa som går att göra om till en trea

Belägen i det eftertraktade området Ulriksdal finner ni denna ljusa gaveltvåa som enkelt går att göra om till en 3:a. Bostaden är ca 73 m² och erbjuder en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fönster i tre väderstreck och en stor uteplats i bästa västerläge som badar i härlig eftermiddags- och kvällssol. Bostaden disponeras över ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet möbleras ledigt med både matplats och stor soffgrupp. Tack vare sin stora yta och sina fönster i två väderstreck får man enkelt ut ytterligare ett sovrum. Köket har full maskinell utrustning och ligger i delvis öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet, en trevlig planlösning som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Rymligt sovrum med massvis av förvaring via en stor garderobsvägg samt utgång till den trevliga uteplatsen. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Välkomnande hall, även den med platsbyggda skjutdörrsgarderober. Här bor ni lugnt och nära naturen men samtidigt centralt med goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan samt ca 500 meters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. På kort gångavstånd finner ni nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Varmt välkomna till en nästan ny tvåa som enkelt görs om till en trea!

Solna / Försunda - Nya Ulriksdal
Banmästargatan 4
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 73 kvm
Community fee: 3 803 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 0,5 tr med stor uteplats på baksidan av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Solna / Banmästargatan