Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Solna / Järvastaden
Fridensborgsvägen 155
Price: Kalkyl 2 400 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 30,5 kvm
Community fee: 1 982 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)

Solna - Järvastaden / Fridensborgsvägen 155

Nyproducerad 1:a med stor balkong högt upp i huset

Högt upp i huset disponeras denna nyproducerade enrummare om ca 30,5 m² med optimal planlösning och stor balkong om ca 7 m². Ni ges här chansen att förvärva en bostad beläget i ett miljösmart hus i den oerhört expansiva delen av Solna/Sundbyberg med tillträde möjligt fr.o.m. 18 november 2016. Lägenheten erbjuder ljusa, luftiga och yteffektiva kvadratmetrar med ypperliga förutsättningar för inredning. Väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusflöde via stora fönster samt utgång till balkong och utrymme för såväl social umgänges- som privat sovdel. Öppen planlösning mot välplanerat kök och matplats om 2-4 personer. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med klädavhängning och gott om förvaring. Bostaden säljs på ritning då visning ej är utförbart. Missa inte chansen att förvärva denna nyproducerade etta.

Planskiss - med reservation för avvikelser
Planskiss - med reservation för avvikelser
Description
 • Kitchen
  Skåpinredning, släta vita målade luckor, Marbodal. Rostfri diskbänk. Engreppsblandare. Bänkskiva av laminat. Stänkskydd av kakel ovan bänkar. Induktionshäll och underbyggnadsugn, vita, Bosch/Siemens. Spisfläkt, Bosch/Siemens. Kombinerad kyl/frys eller separat kyl och frys enligt ritning, vita, Bosch/Siemens. Diskmaskin, vit, Bosch/Siemens. Mikrovågsugn i väggskåp, vit, Bosch/Siemens. Fönsterbänk. Tak- och bänkbelysning. Lamputtag i tak. Lysrörsarmatur under väggskåp.
 • Bathroom
  Golvstående wc-stol. Tvättställ med kommod, vit. Engreppsblandare. Spegelskåp med belysning, vit. Handdukshängare och pappershållare. Badkar och draperistång alternativt duschskärm beroende på lägenhetstyp. Termostatblandare med duschset. Tvättmaskin och torktumlare, Bosch/Siemens. Våtrumsplafond i tak. Bänkskiva av laminat ovan TM och TT. Väggskåp. Lysrör under väggskåp. Förberedelse för tillval av elhanddukstork.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  30,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  1 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Fjärrvärme.
 • Beskrivning
  Tak: Papp. Fasad: Puts. Fönster: Isolerglas.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
 • Beskrivning
  Då huset är så pass nytt finns ingen energideklaration än upprättad.
TV- och Internetanslutning
 • Fastigheten är anslutet till Bredbandsbolaget som levererar både TV och Internet. En avgift tillkommer om 240 kr/mån.
Balkong
 • Balkong i bästa syd-västläge med sol från lunch fram till den går ner. Härlig utsikt mot innergården samt vidare mot skogsparti.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen kommer att tillhandahålla 65 st. garageplatser för företag som bedriver momspliktig verksamhet för 1 025 kr/mån. Utöver garageplatserna har föreningen 6 st. utomhusparkeringsplatser för uthyrning om 500 kr/mån.
Economy
 • Community fee
  1 982 kr/mån
 • Hushållsström
  283 kr/mån
 • TV, Bredband och telefoni
  240 kr/mån
 • Varmvaten
  167 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  690 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,627%
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal insats
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme, vatten och 1 st. förråd.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Pyrolan i Järvastaden.
 • Allmänt
  BRF Pyrolan i Järvastaden, Solna kommun registrerades hos Bolagsverket den 6 november 2014 och man har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och/eller lokaler till nyttjande utan tidsbegränsning. Byggnadsprojektet genomförs som en totalentreprenad av Skanska Sverige AB, enligt uppdragsavtal tecknat den 19 mars 2015 och inflyttning beräknas ske under perioden november 2016 t o m september 2017. Föreningens adress är: Fridensborgvägen 155-167 och består av 175 lägenheter i två flerbostadshus med 5-6 våningsplan i ett kvarter med underliggande garage. Tomtens areal är ca 7 924 m2 och bostadsarea är ca 12 053 m2
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör: - 1 st. källarförråd. I föreningen finns tillgång till: - Barnvagns- och rullstolsförråd: Beläget i entréplan i respektive hus.
Området
 • Järvastaden är en ung stadsdel som ligger inför en välplanerad expansion. Inom bara några år kommer småstadskänslan att vara komplett med fler småbutiker, mataffärer och restauranger. Järvastaden är minst sagt barnvänligt. I området finner ni Stockholms bästa lekpark med fri entré (Mulle Meck-parken). Dagis och skolor byggs upp allt eftersom för att möta expansionskraven. Precis in på knuten ligger Ursviks motionsspår/skidspår (2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km) och på nära avstånd ligger även Råsta- och Lötsjön med löp- & promenadspår. I Järva finns en golfbana, samt Överjärva Gård som är ett populärt utflyktsområde. Dessutom ligger Ulriksdals slottspark inom gångavstånd. Det stadsnära läget i kombination med närhet till natur och promenadstråk skapar ett oslagbart boende för er som söker det bästa från två världar. I Järvastaden bor ni granne med den nyuppförda och växande Arenastaden där bland annat nationalarenan Friends Arena och en av nordens största gallerior Mall of Scandinavia har öppnats. Här ges ni all tänkbar service, inte minst via köpcentrumets 100 000 m² shopping och nöje. Läs mer på www.arenastaden.se, www.mallofscandinavia.se och Solna stads hemsida www.solna.se. Kommunikationerna är bra. Tre busslinjer passerar området, dessutom är det bara några minuters promenad till Ulriksdals pendeltågsstation. En cykeltur tar dig till Stockholm Centrum på cirka 15 minuter. Ledordet vid planeringen för området har hela tiden varit "naturnära och centralt". Detta märks inte bara på den direkta närheten till naturen och de goda kommunikationerna, utan även på planeringen kring husen och kvarteren som ger ett omväxlande intryck, med dammar, bäckar och små parker. För ytterligare information om vad som händer i området kan ni besöka www.jarvastaden.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten