Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Frösunda / Gustav III:s boulevard 157

Stor 2:a med lugnt läge och rymlig balkong i sydväst, vilket borgar för härlig kvällssol!

Längst in på en lugn stickgata med återvändsgränd ligger denna välplanerade och attraktiva tvåa om ca 69 m² i en välskött förening med låg avgift. Vardagsrummet är stort med utgång till den härliga balkong i väst-sydväst vilket borgar för härlig kvällssol. Balkongen och vardagsrummet ligger med utsikt mot den gröna lugna innergården. Välplanerat kök med full maskinell utrustning i rostfritt och plats för stort matbord 8-10 personer. Sovrummet är stort och rymligt med plats för såväl dubbelsäng som en arbetshörna, i sovrummet finns också en klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och dusch. Mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober, klädkammare och källarförråd. Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats utanför porten till buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus till Brommaplan via Solna C och gångavstånd till den nya Mall of Scandinavia och Solna pendeltågsstation. Varmt välkommen till en underbar 2:a med bästa solläge.

Solna / Frösunda
Gustav III:s boulevard 157
Final price: 3 450 000 kr
Enclosed: 69 kvm
Community fee: 3 857 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Gustav III:s Boulevard