Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Frösunda / Gustav III:s Boulevard 161

Ljus och luftig 3:a med utmärkt planlösning och balkong

På attraktiv adress finner ni denna smakfulla 3:a om ca 82,5 m² med rejäla fönsterpartier och fantastisk balkong i bästa solläge som vetter mot grönskande innergård. Bostaden disponeras över luftiga, ljusa kvadratmetrar fördelade på stora sällskapsytor i öppen planlösning och väl avvägda sovrum. Här erbjuds ni utmärkta förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och klädkammare samt ett källarförråd. Generöst vardagsrum i social öppen disposition mot kök och matplats som bjuder in till umgänge; perfekt såväl till vardags som till fest. Flertalet möbleringsalternativ med plats för både ordentlig soffgrupp och förvaringsmöbler. Modernt kök med slät mattvit inredning, inbyggnadsmaskiner i arbetshöjd och gott om förvaringsmöjligheter. Matplats där ni ledigt sitter 6-10 personer. Två möblerbara sovrum, varav ett master bedroom med utgång till balkong i söder. Stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med klädavhängning och förvaringslösningar. Välkomna till denna ytterst välplanerade 3:a i populära Frösunda.

Solna / Frösunda
Gustav III:s Boulevard 161
Final price: 4 500 000 kr
Enclosed: 82,5 kvm
Community fee: 4 427 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Gustav III:s Boulevard