Hagalundsgatan 32, 9 tr

Hagalundsgatan 32, 9 tr

Slutpris

3 315 000 kr


Hagalund— Solna

Hagalundsgatan 32, 9 tr


Slutpris
3 315 000 kr

Hagalund— Solna

Högt upp i huset med inglasad balkong och nyrenoverat kök

- Välplanerad bostad högt upp i huset
- Renoverat kök 2020!
- Stor inglasad balkong
- Föreningen äger marken och har mycket låg belåning
- Föreningen har 33 st hyresrätter och flera lokaler
- Tillgång till garageplatser via förening
- Kort avstånd till Solna Centrum och Solna Station

Nu presenterar jag denna charmiga trerummare, belägen högt upp i huset med centralt läge. Detta boende har många fördelar. Till höjdpunkterna hör en stor inglasad balkong med utsikt över grönskan bort mot stan, ett fullt utrustat och renoverat kök från 2020, två ordentliga sovrum samt ett stort och ljust vardagsrum. Nuvarande ägare nyttjar även ett externt förråd.

BRF Blåkulla är den äldsta bostadsrättsföreningen i Hagalund och har under dessa år lyckats amortera ner sina lån till oerhört låga nivåer (senaste årsredovisning). Utöver detta sitter föreningen på stora dolda tillgång i form av ca 33 st hyresrätter och flera lokalutrymmen som inbringar intäkter. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är tvättstuga (en i varje port), gym, bastu, cykelrum, enskilda cykelgarage och barnvagnsförvaring. Utöver detta finns en samlingslokal och en gästlägenhet med fyra sovplatser På gården mellan husen finns en boulebana, lekplats och utomhusgrill.

I Hagalund bor du med närhet till det bästa som Solna har att erbjuda. Bara några steg från bostaden finns Willy:s matbutik och andra småbutiker. Några få minuters promenad bort ligger Solna station med utmärkta kommunikationsförbindelser samt omtyckta Mall of Scandinavia. En kort promenad från bostaden finns även Solna centrum med ett rikt utbud av butiker, restauranger, bussar och tunnelbana som snabbt tar en in till T-Centralen.

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Mathias redan idag vid intresse/frågor.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 12 (Hiss finns)
Såld
2021-11-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.