Krysshammarvägen 18, våning 8 av 8

Krysshammarvägen 18, våning 8 av 8

Slutpris

4 200 000 kr


Huvudsta— Solna

Krysshammarvägen 18, våning 8 av 8


Slutpris
4 200 000 kr

Huvudsta— Solna

Äntligen, en perfekt planerad 3,5rok högst upp i huset, med låg avgift på bästa adress i Huvudsta! Nu saluförs denna unika bostad i en av Solnas starkaste föreningar.

Tack vare att bostaden renoverats och optimerats på ett fantastiskt sätt finner du 3 rymliga sovrum och öppna ytor i en lägenhet som från början endast har två riktiga sovrum. Genomgående finns väl omhändertagna ytskikt och parketgolv ligger i hela bostaden. Köket är fullt utrustat med modern maskinpark där du har tillgång till diskmaskin, spis, kyl/frys, inbyggd ugn och mikro samt fantastiska arbetsytor (kvartskomposit) och förvaring. I köket har du plats för en stor matgrupp men även arbetsplats för den som arbetar hemifrån. Vidare finner vi en smart lösning i det ena sovrummet som byggts ut och en alkov skapats där den tidigare klädkammaren fanns. Därför är detta rum optimalt för ett barn som vill ha extra utrymme för lek, eller för tonåringen som behöver en arbetsplats. Vidare har ett extra sovrum byggts till i anslutning till vardagsrum, där du får plats med både säng och arbetsyta. Bostadens badrum är helkaklat och fräscht, där du finner badkar och gott om förvaring. I BRF entitan har du även extra stora inglasade balkonger, där du egentligen får ett fjärde rum med fantastisk kvällssol. Tack vare det höga läget i huset har du sol från lunch tills dess att den går ner.

BRF Entitan är en av Solnas mest populära föreningar, anledningarna är många då de har låga avgifter som inkluderar bredband, kabel-tv, värme och vatten, en låg belåningsgrad på 3600kr/kvm samt en fantastiskt trevlig och nyrenoverad innergård där det går att grilla, spela boule och träna! Utöver det finns även 20 lokaler samt 18 hyresrätter som bringar intäkter till föreningen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
82.3 kvm
Avgift
3 824 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Krysshammarvägen såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Krysshammarvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.