Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Frösunda - Ritorp / Mäster Simons Väg 9A

Välplanerad trerumslägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp

Med utmärkt läge nära kommunikationer, nöjen och grönområden disponeras denna ljusa och välplanerade trea om 71 m² högst upp i byggnaden. Bostaden karaktäriseras av ett enastående ljusinsläpp via dubbeldörrar ut till balkongen och fönster i fler väderstreck. Bostaden har en genomtänkt planlösning som ger många inredningsmöjligheter. Ni välkomnas in i en väl tilltagen hall med gott om utrymme för förvaring. Det ljusa vardagsrummets möbleras med fördel med både soffgrupp och tillhörande mediamöbel samt matgrupp. Via dubbeldörrar nås den fantastiska balkongen med utsikt över grönskan utanför huset. Det välplanerade köket erbjuder bra arbetsytor och mycket förvaring. Invid fönstret finns möjlighet för en matplats om 4-6 personer. Bostadens båda sovrum är rymliga och erbjuder ypperlig förvaring via platsbyggda garderober. Helkaklat och stambytt badrum i ljusa materialval med duschhörna. Här bor Ni lugnt och nära naturen samtidigt centralt med goda buss- och tågförbindelser. Välkomna till denna trevliga trerumslägenhet.

Solna / Frösunda - Ritorp
Mäster Simons Väg 9A
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 71 kvm
Community fee: 3 597 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Mäster Simons Väg