Search Menu
Bostaden är såld

Solna - Frösunda / Nämndemansgatan 29

Högt belägen 4:a med Frösundas kanske bästa läge!

I en av Frösundas nyaste bostadsrättsföreningar ligger denna attraktiva och välplanerade fyra om ca 102 m² med bästa västerläge och helt fri utsikt över vattenparken och vidare mot Friends Arena. Bostaden har ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Stor balkong i bästa kvällssolsläge som sträcker sig längs hela bostadens yttervägg. L-format kök med full maskinell utrustning och trevlig baröppning mot vardagsrummet som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Tre rymliga sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt en separat WC. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet skjutdörrsgarderober, klädkammare och källarförråd. Här bor Ni barnvänligt och lugnt nära naturen och samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger, goda bussförbindelser och pendeltåg med restid in till Stockholm city på ca 7 min. Hållplats på någon minuts promenadavstånd till både buss 509 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Solna C till Brommaplan och alla bussar som avgår från Järva Krog. Varmt välkommen på visning.

Solna / Frösunda
Nämndemansgatan 29
Final price: 5 650 000 kr
Enclosed: 102 kvm
Community fee: 5 074 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Solna / Nämndemansgatan