Parkvägen 2

Parkvägen 2

Slutpris

2 750 000 kr


Råsunda— Solna

Parkvägen 2


Slutpris
2 750 000 kr

Råsunda— Solna

Välkomna till denna fantastiska lägenhet benägen i det exklusiva Dallas Tower.

Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att skapa en unik inredning som speglar din personliga smak och stil. Med balkongen som en förlängning av vardagsrummet får du en harmonisk utomhusmiljö för avkoppling och sociala tillställningar. Skapa ditt drömboende och njut av den fantastiska atmosfären denna lägenhet erbjuder.

För frågor om bostadsrätten eller visningar kontakta ansvarig mäklare.

Dallas Tower Solna är en attraktiv plats att bo på med närhet till allt du behöver. Här finns utmärkta kommunikationer, shopping, restauranger och grönområden inom bekvämt räckhåll. Du kommer att uppskatta det bekväma läget och det livliga stadslivet som Solna har att erbjuda. Ge dig själv möjligheten att äga denna fantastiska lägenhet med en imponerande takhöjd, balkong och ett praktiskt förråd.

BRF Dallas Tower - där fantastiska vyer och ett genomtänkt boendekoncept sätter tonen för enastående bostadsrätter. Med sin slående design i spegelglas och 17 våningar, samt den intilliggande byggnaden i kamformation, sticker Dallas Tower ut i den klassiska omgivningen vid gamla Råsunda i Solna. I Dallas Tower finns allt du behöver för att få mer tid till det som är viktigt för just dig. Här får du en bostadsförening med hotellkänsla, tack vare gemensamhetsutrymmen som inbjuder till sociala stunder och ger en extra touch av lyx i vardagen. Med både utomhus- och inomhusloungemiljöer kan du själv välja om du vill koppla av efter en lång arbetsdag eller bjuda in vännerna på en filmkväll. Med dessa extra faciliteter och bekvämligheter kan du verkligen maximera din tid och njuta av en livsstil som kombinerar både avkoppling och sociala aktiviteter.

Läget är oslagbart, med tunnelbanestationen Solna Centrum och blåa linjen bara ett stenkast bort. På endast 10 minuter når du Stockholms city, och i närheten finns även Tvärbanan och bussar för smidiga kommunikationsmöjligheter inom hela Stockholm. I området finner du också ett brett utbud av restauranger, mysiga kaféer och butiker. Dessutom är Råstasjön med sina vackra promenadstråk, Friends Arena för spännande evenemang och Mall of Scandinavia för en trevlig shoppingupplevelse bara en kort promenad bort.

BRF Dallas Tower erbjuder:

- Två övernattningslägenheter, 20 och 27 kvm - för de tillfällen då du har gäster som behöver övernatta
- Föreningslokal 34 kvm - rymlig lokal som kan användas för fester eller möten
- Biorum 18 kvm
- Wellnesslokal 81 kvm
- Bastu
- Loungelokal
- Gym
- Flera terrasser varav en stor terrass med grill
- Cykelrum
- Cafelokal

Dallas Tower är inte bara en plats att kalla hem, det är också en plats som erbjuder en hel upplevelse där du kan trivas och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta ansvarig mäklare idag för att ta boka en visning och upptäck varför Dallas Tower Solna är platsen där dina bostadsdrömmar blir verklighet!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 409 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 17 (Hiss finns)
Såld
2023-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.