Torfredsplatsen 7

Torfredsplatsen 7

Slutpris

2 530 000 kr


Solna/ Haga Norra— Solna

Torfredsplatsen 7


Slutpris
2 530 000 kr

Solna/ Haga Norra— Solna

Lyxig bostad med genomgående planlösning och spansk balkong, byggd 2021!

När du kliver in genom dörren till denna pärla möts du direkt av en inbjudande känsla. Lägenheten har en genomgående planlösning som ger dig ljusinsläpp från både vardagsrum och kök, med badrummet smart placerat i mitten. Det vackra ljusa golvet som löper genom bostaden matchas på ett snyggt sätt till de sobra färgvalen i väggar och inredning. Är du ute efter ett boende som är fräscht och snyggt har du verkligen hittat rätt.

Köket går i beigea toner som matchas med väggfärgen och är även densamma bakom bänken. Luckor och väggar kombineras med blandare och bänk i rostfritt stål som är i ett helt stycke för ett sömlöst intryck. Här finns allt du behöver i maskinparken inklusive diskmaskin. Invid fönstret som vetter ut mot den gemensamma balkongen/loftgången utanför finns plats för matbord med plats för flera. Här kan du bjuda på tilltugg till vännerna vid bordet medan du svänger ihop det sista av matlagningen inför kvällen.

Badrummet har även det den där exklusiva känslan som gör att du får en härlig start på varje dag. Utrustat med tvättmaskin/torktumlare, handdukstork i svart metall och matchande detaljer till de snygga glasväggarna vid duschen. Blandare och beslag samt regndusch går i rostfritt, spegeln är utrustad med smart ljus för olika ändamål och förvaring hittar du i rymlig kommod.

Det trevliga vardagsrummet kombinerat med sovdel har en rofylld atmosfär vänd mot den lummiga gården. Här finns god plats för säng, soffa och TV utöver de platsbyggda garderober vilka löper från golv till tak och står här idag. Även dessa är snyggt inmålade i väggfärgen. Mot den spanska balkongen med plats för krukor fyllda med blommor och blad, löper skjutdörrar med stora fönster vilket blir ytterligare en detalj som bidrar till den lyxiga känslan i bostaden. Du får en förlängning av rummet när du öppnar upp mot gården utanför.

Utöver den fina bostaden får du heller inte missa den mycket omtyckta föreningen:

I detta otroliga bostadsprojekt signerat Brabo, kommer du slås av en välformad bostadsrättsförening med förmåner du inte trodde var möjliga. I detta boende blir vardagen inte bara inom bostadens väggar, den blir så mycket mer. Vill du jobba hemifrån med önskar dig ett eget kontor? Önskar du kunna träna nära hemmet för att minska tiden du lägger på resande? Då har du hittat helt rätt. Här finns nämligen både Co-working space, gym och bastu i huset för medlemmarna. Dessutom erbjuds ett hobbyrum där man kan plantera blommor, snickra på en möbel eller kanske sy ihop ett par gardiner. Här finns även ett relaxrum med bastu och en gemensam takterass med utekök och gasolgrill samt strålande sol nästan hela dagen.

Området i Haga Norra med den kommande huvudgatan Matildatorget planeras bli ett myllrande stråk med restauranger, aktiviteter och uteserveringar. Solna i sig är en stadsdel i ständig utveckling med varierad bebyggelse och något för alla. Detta kombinerat med flera olika naturområden så som Lötsjön, Råstasjön och Hagaparken gör området inbjudande och trivsamt. När du dessutom utöver platser som Mall of Scandinavia även har direkt närhet till Vasastan och Hagaparken blir möjligheterna otaliga. Denna härliga blandning av områden och natur gör boendet till något alldeles extra.


Boarea
35 kvm
Avgift
2 748 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Torfredsplatsen såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Torfredsplatsen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.