Search Menu
Bostaden är såld

Spånga - Spånga-Sundby / Arrendevägen 23

Familjevilla i populära Sundby!

Äntligen är Sundbys bästa läge till salu! Varmt välkomna till denna väl omhändertagna familjevilla om två plan + inredd vind på en lugn återvändsgata. Här erbjuds en stor trädgårdstomt med gräsmatta, buskar och träd, en insynsskyddad terrass med sol samt garage i huset. Tomten gränsar mot allmänning och ger ett avskilt läge. Utöver detta erbjuds ett mycket trivsamt uterum där ni kan samla familj och vänner för trevliga middagar invid den öppna spisen. Huset som är byggt i suterräng har en rymlig entré i källarplanet. Här finns även ett tv-rum med öppen spis, hobbyrum, duschrum med bastu samt tvättstuga. På övervåningen ligger boendets vardagsrum med en öppen spis att mysa framför under vinterhalvåret samt utgång till en stor balkong. Vidare finner du ett fullt utrustat och modernt kök, tre ordentliga sovrum och ett mysigt uterum med öppen spis. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område nära skolor, förskolor och grönområden med skog, dammar och promenadstråk. På kort avstånd ligger Bromma Blocks med ett stort antal butiker och restauranger samt stormarknad. Välkomna på visning!

Spånga / Spånga-Sundby
Arrendevägen 23
Final price: 7 100 000 kr
Enclosed: 172/115 kvm
Running costs: 39 428 kr/år
Plotarea: 1031 kvm
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Spånga / Arrendevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.