Slåttervallsgatan 3, 3 tr

Slåttervallsgatan 3, 3 tr

Slutpris

3 625 000 kr


Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Slåttervallsgatan 3, 3 tr


Slutpris
3 625 000 kr

Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Ett boende med kvalitet och hög finish och ett drömläge för stadsmänniskor som älskar naturen!

Inflyttningsklar, helt nyproducerad 2:a tre trappor upp med fina materialval och hög finish för den kräsne! Perfekt boende för en eller två personer. Ytterst välplanerade ytor som gör att lägenheten känns större än den är. Lugnt och tyst gårdsläge med stor balkong i söder. Bostaden har ett påkostat Vedumkök i vitt med rostfria och integrerade vitvaror. Komplett och modernt utrustat, här finns till och med det senaste som avfallskvarn under diskbänken. I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som har många fönster med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas längs ena väggsidan. Badrummet går stilrent i vitt och granitgrått med vit kommod, wc, dusch med duschvägg av glas, rostfri handdukstork, golvvärme och kombimaskin för tvätt och tork. Föreningens hus är utrustat med Telia Triple Play för tv, bredband och telefoni. Bilgarage finns i huset och gästparkeringar utanför. Närmaste t-bana är Hjorthagen och innerstadsbuss passerar strax utanför porten. Närmaste stora mataffär; Hemköp finns ca 150 meter bort.

Norra Djurgårdsstaden är drömläget för den moderna stadsmänniskan som älskar naturen och har en aktiv livsstil. Det är nära till Kungliga Nationalstadsparken och du bor precis invid Lill-Jansskogen med dess 5-6 km långa motionsslingor i kuperad terräng. Området erbjuder också avkopplande promenadstråk, fina parker, stigar och cykelvägar i lummig, grön miljö. Ett stenkast längre bort kan du spela tennis vid Kungliga Tennishallen eller rida vid Ryttarstadion. Här ligger också Stadion, Garnisonen och Östermalms IP. Det gamla gasverksområdet vid Husarviken görs nu om till en ny kreativ stadskärna med service, kultur och upplevelser. Förutom områdets vackra arkitektur signerad Ferdinand Boberg och Nationalstadsparkens fantastiska natur- och djurliv får området ett stort utbud av restauranger, caféer, museer, dagis och skolor. Närmaste shoppingcenter Fältöversten finns på promenadavstånd vid Karlaplan och längtar du till Stockholms hetaste nattliv ligger Stureplan bara drygt tio minuter bort med cykeln.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 775 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-08-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.