Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Norra Djurgårdsstaden / Slåttervallsgatan 3, 3 tr

Ett boende med kvalitet och hög finish och ett drömläge för stadsmänniskor som älskar naturen!

Inflyttningsklar, helt nyproducerad 2:a tre trappor upp med fina materialval och hög finish för den kräsne! Perfekt boende för en eller två personer. Ytterst välplanerade ytor som gör att lägenheten känns större än den är. Lugnt och tyst gårdsläge med stor balkong i söder. Bostaden har ett påkostat Vedumkök i vitt med rostfria och integrerade vitvaror. Komplett och modernt utrustat, här finns till och med det senaste som avfallskvarn under diskbänken. I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som har många fönster med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas längs ena väggsidan. Badrummet går stilrent i vitt och granitgrått med vit kommod, wc, dusch med duschvägg av glas, rostfri handdukstork, golvvärme och kombimaskin för tvätt och tork. Föreningens hus är utrustat med Telia Triple Play för tv, bredband och telefoni. Bilgarage finns i huset och gästparkeringar utanför. Närmaste t-bana är Hjorthagen och innerstadsbuss passerar strax utanför porten. Närmaste stora mataffär; Hemköp finns ca 150 meter bort. Norra Djurgårdsstaden är drömläget för den moderna stadsmänniskan som älskar naturen och har en aktiv livsstil. Det är nära till Kungliga Nationalstadsparken och du bor precis invid Lill-Jansskogen med dess 5-6 km långa motionsslingor i kuperad terräng. Området erbjuder också avkopplande promenadstråk, fina parker, stigar och cykelvägar i lummig, grön miljö. Ett stenkast längre bort kan du spela tennis vid Kungliga Tennishallen eller rida vid Ryttarstadion. Här ligger också Stadion, Garnisonen och Östermalms IP. Det gamla gasverksområdet vid Husarviken görs nu om till en ny kreativ stadskärna med service, kultur och upplevelser. Förutom områdets vackra arkitektur signerad Ferdinand Boberg och Nationalstadsparkens fantastiska natur- och djurliv får området ett stort utbud av restauranger, caféer, museer, dagis och skolor. Närmaste shoppingcenter Fältöversten finns på promenadavstånd vid Karlaplan och längtar du till Stockholms hetaste nattliv ligger Stureplan bara drygt tio minuter bort med cykeln.

Stockholm / Norra Djurgårdsstaden
Slåttervallsgatan 3, 3 tr
Final price: 3 625 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Community fee: 2 775 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm