Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Stockholm / Kungsholmen
Baltzar Von Platens Gata 4, 1/2 tr
Accepterat pris: Calculation 4 300 000 kr
Make a bid
Enclosed: 48 kvm
Community fee: 2 366 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 0,5 av 8 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Baltzar Von Platens Gata 4, 1/2 tr

Välplanerad 2:a om 48 kvm intill Norr Mälarstrand!

OBS! FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! Varmt välkomna till en ljus och välplanerad 2:a på nedre Kungsholmen, i en vacker fastighet uppförd 1932. Här finns vackra tidstypiska detaljer bevarade så som fiskbensparkett, vackra spröjsade fönster och väl tilltagna fönsternischer. Planlösningen disponeras av en välkomnande entré med avhängning och vidare ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Fullt utrustat arbetskök med gott om förvaring i hyllor och skåp. Mysigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fräscht helkaklat duschrum och gott om förvaringsmöjligheter i två ordentliga klädkammare. Här bor ni nära vatten, bad och härliga promenadstråk på Norr Mälarstrand men också till Fridhemsplans stadspuls med restauranger, caféer och butiker i bl.a Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar. Varmt välkomna på visning!


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor innanför entrén. Ytterligare förvaring finns i en klädkammare. I en garderob finns avlopp framdraget för installation av tvättmaskin. På golvet ligger vacker fiskbensparkett som fortsätter vidare in till vardagsrummet. Väggarna är genomgående vitmålade i hela bostaden.
 • Livingroom
  Rymligt vardagsrum med ett stort fönsterparti med spröjs som ger gott om ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel, matbord och andra trivselmöbler. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare en rymlig klädkammare.
 • Kitchen
  Trevligt arbetskök med gott om avlastnings- och förvaringsmöjligheter i skafferi, på öppna hyllor och i skåp bakom luckor i ljus kulör. Beiget kakel ovan arbetsbänk i massivt trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, glashäll, gasspis och översittande fläktkåpa. Samtliga vitvaror är från Bosch. På golvet ligger praktisk mörk klinkers.
 • Bedroom
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Det stora spröjsade fönstret har en djup nisch och släpper in ett behagligt ljus.
 • Bathroom
  Fräscht helkaklat duschrum med ljust klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Dusch bakom vägg av glasblock, wc-stol, handdukstork och handfat.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  48 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  1932
Energideklaration
 • Energiprestanda
  158 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
Tv and internet
 • Fastigheten är ansluten till ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften.
Parking/Other buildings
 • För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.
Other
 • Till lägenheten hör ett källarförråd.
Economy
 • Community fee
  2 366 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  2,77296
Föreningen
 • Benämning
  Brf Pontonjärgården 12.
 • Allmänt
  Brf Pontonjärgården 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1984-01-30. Föreningen består av 27 lägenheter varav 1 lägenhet upplåtes med hyresrätt (ca 100 kvm, god dold tillgång) samt en lokal med hyresrätt. Det vackra huset är uppfört år 1932 och föreningen köpte fastigheten 2000. Föreningens fastighet är attraktivt belägen på lugn gata i eftertraktade kvarter på Nedre Kungsholmen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar och den ekonomiska förvaltningen sköts av Conzignus Hem och Fastighet AB. Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Delat ägarskap godkänns.
 • Kommande renoveringar
  Stambyte planeras starta under februari 2017 beräknas vara klart till midsommar. Eventuellt kommer denna lägenhet inte beröras, om den gör det har man möjlighet att påverka inredningsvalen.
 • Gjorda renoveringar
  2015 Hissrenovering  2015 Bergvärme 2012 Stamspolning. 2011 Godkänd OVK-besiktning. 2007 Stamspolning. 2006 Fasadrenovering. 2006 Målning av fönster och balkonger. 2005 Restaurering och målning av trapphuset. 2004 Byggnation, vindlägenhet. 2004 Installation av trefas el i lägenheterna. 2004 Delvis omläggning och målning av yttertaket. 2003 Renovering tvättstugan.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  På nedre botten mot gårdssidan finns en fin tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns också ett cykel/barnvagnsrum. I källarplan finns ett cykel- och barnvagnsförråd med direktanslutning till/ från gatan. Gård med utemöbler finns på baksidan.
Area
 • Perfekt läge på Kungsholmen med Norr Mälarstrands promenadstråk, Riddarfjärdens vackra vatten och Rålambshovsparkens grönska utanför porten. Närhet till populära Smedsuddsbadet, fina promenadslingor och härlig natur. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av servicecentra samt bra shopping i Västermalmsgallerian. I området finns flertalet träningsanläggningar såsom SATS, Friskis & Svettis m.fl. Du tar dig även enkelt till city med sitt gedigna utbud av shopping och nöjesliv. Mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar liksom med tunnelbana (blå och grön linje). Alla inom bekvämt promenadavstånd. Ca 15 min promenad till Karlbergs pendeltågsstation. I området finns flera populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och om sommarhalvåret Pontonen. Underbara bageri och café Petit France och Fabrique finns några minuters promenad bort. Nära till Hantverkargatan med flertalet trevliga restauranger, bland annat Mäster Anders och Bergamott. För den motionsintresserade finns den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje (ca 9 km) utanför dörren. Om du vill promenera in till city så tar du dig bekvämt längs med Norr Mälarstrands vackra promenadstig, förbi ståtliga stadshuset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area