Bergsundsgatan 2, 5 tr

Bergsundsgatan 2, 5 tr

Slutpris

7 350 000 kr


Södermalm/Hornstull— Stockholm

Bergsundsgatan 2, 5 tr


Slutpris
7 350 000 kr

Södermalm/Hornstull— Stockholm

Högst upp -Mycket välskött förening – Lugnt, grönt läge

Välkommen till denna ovanligt fina trea högst upp i huset! En lägenhet med högt läge, precis intill vackra Långholmsbron som leder över till Långholmen, en oas mitt i storstaden.

Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket och en lättillgänglig balkong i sydväst. Här kan du njuta av solen från cirka klockan 12 till enda fram tills solen går ner. Vid behov kan du använda den nyinstallerade markisen för att skapa skugga och avnjuta middagen på balkongen. Balkongen ger dig också en vacker vy över området intill Pålsundet och en härlig känsla av rymd och ljus. Åt öster finns de två sovrummen. Det större sovrummet fungerar som master bedroom, och det mindre sovrummet kan även användas som arbetsrum. I mitten av lägenheten finns en rymlig walk-in closet och ett elegant, helkaklat badrum med badkar och gott om förvaringsutrymme för toalettartiklar.

BRF Kölhalningen är en välskött förening med låg belåning. Fastigheten byggdes om och totalrenoverades 1993. Föreningen består av två hus, nummer 2 och nummer 4, som tillsammans innehåller 47 bostadsrättslägenheter, 3 hyresrätter och 2 lokaler som genererar goda hyresintäkter. Brf Kölhalningen äger marken och har en gemensam gård på baksidan av husen, där du hittar lekplats, utemöbler, cykelställ och grillmöjligheter.

Här finns väldigt bra kommunikationer med både Hornstulls tunnelbana som tar dig in till city på några minuter, bussar och flygbussen. Du tar dig enkelt till både Kungsholmen och vidare till Vasastan med buss 4 över Västerbron eller till City Sergels torg, Kungsträdgården och Gärdet med buss 54 . Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns ju vatten och grönområden inpå knuten med båtklubbar eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla runt Reimersholme och Långholmen eller ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges förutom tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader eller ät våfflor någon söndag på vackra Carlshälls gård eller brunch på Långholmens värdshus eller fika på sommaren i Stora Henriksviks förtjusande trädgår! Valmöjligheterna till nöjen och rekreation är näst inpå oändliga!


Boarea
73 kvm
Avgift
2 726 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bergsundsgatan såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsundsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.