Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan/Östermalm / Birger Jarlsgatan 102 B

Unik vindslägenhet uppe bland takåsarna om 74 kvm + 17 biyta!

Nu finns chans att förvärva denna fantastiska och unika vindslägenhet om 74 kvm + 17 kvm biyta, högst upp i huset. Charmig tvåa utöver det vanliga med synliga takbjälkar och snedtak som möter noga utvalda moderna materialval och interiörer gör detta till en lägenhet med rätt vindskaraktär. Kök med hög maskinell och materiell standard inrett med härlig modern känsla, helkaklat duschrum med lyxuösa interiörer och regndusch samt bekvämligheter som tvättmaskin. Rofyllt separat sovrum med fönster med utsikt ut över takåsarna och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fint samspel mellan rummen. Ett praktiskt sovloft som du enkelt tar dig upp till via stegen från vardagsrummet. Utanför porten finner du det mesta som Vasastan/Östermalm har att erbjuda som caféer, restauranger och shopping. Kommunikationer i närhet via tunnelbanans röda och gröna linje samt via flertalet bussar som tar dig till stadens alla hörn. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Vasastan/Östermalm
Birger Jarlsgatan 102 B
Final price: 6 500 000 kr
Enclosed: 74/17 kvm
Community fee: 1 586 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Birger Jarlsgatan