Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Birkagatan 10, 5 & 6 tr

Vindsetage med takterrass!

Varmt välkomna till denna unika lägenhet om 158 kvm i fastighet uppförd 1928. Bostaden ligger högst upp i huset med vindsetage och takterass. Vidare finner ni attribut så som fiskbensparkett, djupa fönsternischer med originaldetaljer, balkong, synliga takbjälkar och två fungerande öppna spisar. På första planet kommer ni in i en vacker hall med bra förvaring i garderob och avhängningsmöjligheter på hatthylla. Vidare kommer den inre hallen med trappa upp till vindsplanet. Köket är ljust med två fina fönster och det finns även två bra sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har fina sällskapsytor med utgång till balkong och intill ligger en härlig matsal med öppen spis. På det övre planet finner ni ett stort rum där det är öppet upp till knock med vackra takbjälkar och takfönster. Bakom skjutdörrar i glas ligger den härliga takterrassen i söderläge med fantastiskt utsikt över takåsarna. För den som önskar finns mycket goda möjligheter att disponera om rummen så att den passar just er. Bostaden ligger i hjärtat Birkastan på en mycket attraktiv adress. I området är det en trivsam atmosfär och i direkt närhet ligger sprudlande Rörstrandsgatan med sina restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan, pendeltåg vid Karlbergs station samt flertalet busslinjer. De vackra husen och det centrala läget gör det bekvämt att bo här. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan
Birkagatan 10, 5 & 6 tr
Final price: 13 300 000 kr
Enclosed: 158 kvm
Community fee: 4 090 kr/mån
Rooms: 5.5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5+6 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Birkagatan