Birkagatan 10, 5 & 6 tr

Birkagatan 10, 5 & 6 tr

Slutpris

13 300 000 kr


Vasastan— Stockholm

Birkagatan 10, 5 & 6 tr


Slutpris
13 300 000 kr

Vasastan— Stockholm

Vindsetage med takterrass!

Varmt välkomna till denna unika lägenhet om 158 kvm i fastighet uppförd 1928. Bostaden ligger högst upp i huset med vindsetage och takterass. Vidare finner ni attribut så som fiskbensparkett, djupa fönsternischer med originaldetaljer, balkong, synliga takbjälkar och två fungerande öppna spisar. På första planet kommer ni in i en vacker hall med bra förvaring i garderob och avhängningsmöjligheter på hatthylla. Vidare kommer den inre hallen med trappa upp till vindsplanet. Köket är ljust med två fina fönster och det finns även två bra sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har fina sällskapsytor med utgång till balkong och intill ligger en härlig matsal med öppen spis. På det övre planet finner ni ett stort rum där det är öppet upp till knock med vackra takbjälkar och takfönster. Bakom skjutdörrar i glas ligger den härliga takterrassen i söderläge med fantastiskt utsikt över takåsarna. För den som önskar finns mycket goda möjligheter att disponera om rummen så att den passar just er.

Bostaden ligger i hjärtat Birkastan på en mycket attraktiv adress. I området är det en trivsam atmosfär och i direkt närhet ligger sprudlande Rörstrandsgatan med sina restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans gröna linje vid Sankt Eriksplan, pendeltåg vid Karlbergs station samt flertalet busslinjer. De vackra husen och det centrala läget gör det bekvämt att bo här.

Välkommen på visning!


Boarea
158 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Rum
5,5 rum (3-4 sovrum)
Våning
5+6 (Hiss finns)
Såld
2016-05-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.