Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan-Birkastan / Birkagatan 26, 1 tr

Underbar sekelskiftes 1:a!

Varmt välkommen till denna charmiga och väldisponerade 1:a med vackra sekelskiftesattribut och en underbarbar balkong i fritt söderläge! Här finns goda förutsättningar att ändra planlösningen till en fin 2:a med ett rymligt sovrum. Lägenheten erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och fina fönster med ett generöst ljusinsläpp. Den väl tilltagna takhöjden bidrar en luftig känsla och de höga golvsocklarna tillsammans med de speglade pardörrarna ger lägenheten charm och karaktär. Köket och duschrummet är stilrent inrett med hög standard. Lägenheten är belägen i hjärtat av Birkastans vackra fastigheter med en mängd trevliga restauranger och designbutiker runt knuten. Direkt närhet till Rörstrandsgatans puls och nöjesliv samt rekreationsområden i Vasaparken och Karlbergs Slottspark. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan-Birkastan
Birkagatan 26, 1 tr
Final price: 3 520 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 1 714 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Birkagatan