Brännkyrkagatan 92, 1TR

Brännkyrkagatan 92, 1TR

Slutpris

3 060 000 kr


Södermalm / Zinkensdamm— Stockholm

Brännkyrkagatan 92, 1TR


Slutpris
3 060 000 kr

Södermalm / Zinkensdamm— Stockholm

Renoverad och ljus etta på lugn återvändsgata centralt på Södermalm!

Den perfekta första lägenheten hittar du här! Takrosetter, fönster med spanjoletter och djupa nischer, renoverat kök med diskmaskin och grönska utanför fönstret är bara några av alla de populära attribut denna fantastiska etta har att erbjuda. Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata med trädkantad väg där kronorna är i höjd med lägenhetens många fönsterpartier. Allrummet erbjuder utrymme för en dubbelsäng, garderobsskåp, soffa, matbord och mediamöbel. Här har ni genomgående massivt furu på golv och vitmålade väggar. Arbetsköket går i modern stil med trendigt gråa, speglade skåpsluckor, här finns ett fönsterparti: perfekt om du behöver lufta rummet, men det ger även ett trivsamt ljusflöde. Till skillnad från många andra ettor i samma storlek så finns här en fullskalig kyl/frys och diskmaskin. Hallen har både avhängning till vänster om entrén samt förvaring via ett inbyggt förråd mittemot ingången. Badrummet är fräscht och helkaklat i vitt. Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd.

Brf Brännis 92 är en äkta förening som äger marken och omfattar 52st bostadsrätter, 3st är upplåtna med hyresrätt (dessa, liksom vinden, anses vara dolda tillgångar i föreningen och ger ett stort kapitaltillskott vid eventuell försäljning) samt 2st företagslokaler fördelat på gatu- och gårdshus. Föreningen har mycket god ekonomi och enligt årsredovisningen från 2020 så var belåningen endast 3454kr/kvm. Som medlem i föreningen har du tillgång till tvättstuga, cykelrum, grovsoprum samt två stora innergårdar med tillhörande grill och trädgårdsmöbler. Kort sagt en mycket stabil och trevlig förening.

Här bor du i mysiga kvarter med grönskande innergårdar, kullerstensgator och sköna omgivningar. Skinnarviksparken ligger precis runt hörnet och erbjuder både grönområden, promenadstråk samt vacker och vidsträckt utsikt. Parken har även en hundrastgård för våra fyrfota vänner. Även Tantolunden nås med en kortare promenad. På några minuters gångavstånd finner du såväl Zinkensdamm som Hornstull, Hornsgatans småaffärer, restauranger och caféer, samt Långholmens bad med sandstrand! Skinnarviksberget är med sina 53 meter över havet den högsta naturliga punkten innanför tullarna och bjuder på en grandios utsikt över Riddarfjärden och Kungsholmen. Tunnelbanans röda linje finns runt hörnet vid Zinkensdamm och närliggande stationer är Mariatorget och Hornstull. Flertalet bussar finns inom ett par minuters gångavstånd som tar dig till stadens alla hörn . Pendeltågsstationen Stockholm Södra finns även inom bekväm promenadavstånd eller ett par stopp med bussen.

Välkommen på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 796 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.