Brännkyrkagatan 46

Brännkyrkagatan 46

Slutpris

3 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Brännkyrkagatan 46


Slutpris
3 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Attraktiv lägenhet med balkong mot innergård!

- Balkong
- Stora fönsterpartier
- Gott om förvaringsutrymme
- Flertal transportförbindelser i närheten

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med balkong mot innergård. Lägenheten är centralt belägen med närhet till såväl citypuls som natur. Allrummet är socialt planerat med öppen planlösning, fantastiskt takhöjd och eleganta fönsterpartier. Gott om utrymme för både soffgrupp, mediamöbel och större säng. Köket är stilrent med mycket arbetsyta och förvaring i underskåp. Det maskinella består av gasspis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. I badrummet finns tillgång till tvätt- och torktumlare.

På charmiga kullerstensgator på Mariaberget finns denna underbara fastighet från 1928. Bostadsrättsföreningen Kattryggen 23 registrerades 1999 och är idag en stabil, välskött förening som äger marken. Föreningen innehar 31 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 2 lokaler.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor som inte får missas är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden.


Boarea
30 kvm
Avgift
2 133 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Brännkyrkagatan såldes av oss 2023-05-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännkyrkagatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.