Fatburs Kvarngata 17, 1 tr

Fatburs Kvarngata 17, 1 tr

Slutpris

3 350 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 17, 1 tr


Slutpris
3 350 000 kr

Södermalm— Stockholm

Skapa ditt drömboende - möjlig 2:a!

Föreningen upplåter nu denna 1:a om 51 kvm där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa just ditt drömboende. Bostaden består av ett rymligt allrum med stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler och möjlighet finns även att skapa ett sovrum eller en sovalkov och därmed skapa en 2:a. Kök med vita luckor, ugn och kyl/frys. Nyrenoverat badrum från 2016 med duschväggar i glas, grått klinkers och vitt kakel på väggarna. Föreningen har även en stor gemensam takterrass som alla medlemmar är välkomna att använda. Belägen i ett lugnt område intill Södra Station och med bara ett par minutera promenad till Medborgarplatsens och Mariatorgets stadspuls med restauranger, caféer samt lummiga grönområden vid Årstaviken där det även finns badmöjligheter. Kommunikationerna är goda - endast ett par minuter promenad till pendeltåget och ett antal busslinjer så som 4, 55 och 74.

Välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 192 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-05-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.