Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Fatburs Kvarngata 17, 1 tr

Skapa ditt drömboende - möjlig 2:a!

Föreningen upplåter nu denna 1:a om 51 kvm där du har stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa just ditt drömboende. Bostaden består av ett rymligt allrum med stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler och möjlighet finns även att skapa ett sovrum eller en sovalkov och därmed skapa en 2:a. Kök med vita luckor, ugn och kyl/frys. Nyrenoverat badrum från 2016 med duschväggar i glas, grått klinkers och vitt kakel på väggarna. Föreningen har även en stor gemensam takterrass som alla medlemmar är välkomna att använda. Belägen i ett lugnt område intill Södra Station och med bara ett par minutera promenad till Medborgarplatsens och Mariatorgets stadspuls med restauranger, caféer samt lummiga grönområden vid Årstaviken där det även finns badmöjligheter. Kommunikationerna är goda - endast ett par minuter promenad till pendeltåget och ett antal busslinjer så som 4, 55 och 74. Välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm
Fatburs Kvarngata 17, 1 tr
Final price: 3 350 000 kr
Enclosed: 51 kvm
Community fee: 3 192 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Fatburs Kvarngata